Street Workout, Parkour 110m²

Street Workout, Parkour 110m²

På et 110 m2 stort område kan en gruppe på op til 20 personer udføre alle de Street Workout-øvelser de vil. Street Workout giver muligheden for at være kreativ, samt lære at kontrollere kroppen på en sjov og udfordrende måde. Næsten alle bevægelseskombinationer er mulige på det alsidige udstyr, hvilket resulterer i en ny og anderledes træning hver gang. Denne løsning tiltrækker det yngre publikum, da det indbydende udstyr opfordrer til sjov og udfordrende træning. Se også vores GALAXY parkour legeplads udstyr.

Jeg vil gerne lære mere
Produktnummer: 
FSP10100
Alder: 
13+
Højde: 
240 cm
Aldersgruppe: 
13+


Faldområde:
85.50 m2
Antal installatører (pers.):
2
Forankringsmuligheder:
Sidetegning
Plantegning
2D DWG
3D DWG
Plantegning
Sidetegning
Produktbillede CAD1
Produktbillede CAD2
COM_REDSHOPB_FILE_SUNDBYIDRæTSPARK

Forestil dig hvordan det vil se ud

Få inspiration til den perfekte legeplads eller udendørs fitnessområde. Du kan afprøve ideer og visualisere dem i augmented reality (AR) ved hjælp af ImaginIt-appen.

Fitness med KOMPAN

KOMPAN Fitness Institute har en mission om at skabe og udbrede effektiv udendørs træning for at øge sundhed og trivsel i samfundet.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent

Kontakt KOMPAN

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Skriv til os, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Brug for vejledning?

Vi har næsten 50 års erfaring, og vil være med dig hele vejen igennem projektet.