Multisport


Multisportsanlæg og multibaner 

KOMPANs multibaner skaber rammerne om et utal af mulighed for leg, aktivitet og sport. Om de bruges til fodbold, volleybold eller basket, så kan vores multibaner designer efter jeres behov og ønsker for aktiviteter. De kan tilpasses i størrelse og højde, så selv små arealer kan udnyttes til sit fulde med leg og boldspil. Multiarenaer danner rammer om aktiviteter for børn og teenagere i alle aldre. Der er mulighed for mange boldsports i vores multi arenaer, som skaber rammerne for et større aktivitetsniveau. Uforpligtigende sport er en god måde at aktivere folk, der ikke deltager i sportsklubber eller fitness centre. Med åbenhed i forhold til brugsmulighederne er der frit valg for hvilken leg eller sport der skal udøves!

Alle Produkter


Vores multibaner fås udelukkende i solide kvalitetsmatieraler og kan fås i stål, EcocoreTM HDPE Paneler  og genanvendt fibertræ. Derudover  tilbyder vi også en lang række redskaber og aktiviteter som kan tilkøbes, herunder basket net, hockeymål, volleyballnet og meget mere.

Om i ønsker et naturligt udtryk eller et mere klassisk design, så kan jeres multibane designes så den passer til lige netop jeres krav og landskab. Du bestemmer selv om multibanen skal have høje bander, være en lukket konstruktion med net tag eller hvor stort anlægget skal være.  

Vi ligger selvfølgelig stor vægt på sikkerhed hos KOMPAN, og derfor er vores multibaner designet, testet og produceret i overensstemmelsen med EN15312 sikkerhedsstandarden. Samtidig har vi sørget for at du vil opleve en simpel montering af vores holdbare og kvalitetssikrede multibaner.

Multifunktionelle sportsanlæg er ikke blot med til at fremme trivsel og øge aktiviteten i lokalsamfundet, de understøtter også det sociale element der indgår i alle holdsportsgrene. Her er der er rig mulighed for socialisering og etablering af nye fællesskaber med vores multibaner. 


Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 45 års erfaring, og vil supportere dig igennem hele projektet.

KOMPAN A/S
Phone: +45 63 62 10 11
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find din lokale konsulent