Multibaner


Multibaner og multisportanlæg tilbyder leg, træning og holdspil for alle aldre!

KOMPANs multibaner skaber rammerne om et utal af muligheder for leg, aktivitet og sport. De nye mulitibaner er designet som et fleksibelt system, der kan bruges til alle formål i alle miljøer. Det intelligente design gør, at multibanerne kan rumme mange slags spil for eksempel fodbold, basketball, hockey, volleyball, tennis, håndbold, badminton – listen er lang.

Multibanerne kan tilpasses i størrelse og højde, så selv små arealer kan udnyttes til sit fulde med leg og boldspil. Multiarenaer danner rammer om aktiviteter for børn og teenagere i alle aldre, der kan bruge timevis i multisport-områderne. Underlaget på multibanerne er helt plant, og det holder bolden i gang og gør spillet mere intenst, fordi der er færre afbrydelser. Og samtidig forstyrres børn uden for multisport-områderne ikke af vildfarne bolde.  

 


Boldspil er populært i skolegården, og både lærere og børn går op i det. Lærerne siger enstemmigt, at banerne har givet mere fysisk aktivitet og færre konflikter i frikvartererne. Banerne har også givet den ekstra bonus, at børnene har lettere ved at koncentrere sig i timerne, hvilket styrker indlæringen. Og børnene er rigtig glade for at have muligheden for at have det sjovt og lege.

Uforpligtigende sport er en god måde at aktivere folk, der ikke deltager i sportsklubber eller fitnesscentre, på. Med åbenhed i forhold til brugsmulighederne er der frit valg for, hvilken leg eller sport der skal udøves.


Brug for vejledning?

Vi har over 50 års erfaring, og vil være med dig hele vejen igennem projektet.