Cosmos multibaner


Moderne sportsarenaer med mulighed for boldsport og fællesskab

Multibaner er fantastiske arenaer som kan bruges til et hav af forskellig boldsport. Med det rette tilbehør åbner multibanerne op for muligheden for både fodbold, hockey, basket, volley og meget mere. Vores Cosmos multibaner har et æstetisk design og appellerer til samvær og motion.

Vores Cosmos multibaner har et moderne design og fås i forskellige størrelser og med forskelligt tilbehør afhængig af jeres behov i forhold til aktiviteter og plads. Banerne er tilmed kvalitetssikrede og utroligt holdbare, så de kan skabe sundhed og glæde i vind og vejr igennem mange år.


Multibanerne kan anvendes til mange flere forskellige aktivitetsformål, hvad end det er træning eller stævner i den lokale idrætsforening eller sportsklub, eller i frikvarteret eller idrætsundervisningen. Her er stor underholdningsværdi, legeværdi og tilgængelighed. 

Aktivitetsområder er kun blevet utroligt populære, fordi de skaber rammerne for gode relationer, mens man har det sjovt og dyrker motion. En multibane er ideel i ethvert aktivitetsområde og målretter sig til en meget bred målgruppe. Den kan placeres nær sportshallen, i skolegården eller i et boligområde.

Se vores Cosmos multibaner og tilbehøret her på siden, og kontakt os, hvis du ønsker at høre mere.


Brug for vejledning?

Vi har over 50 års erfaring, og vil være med dig hele vejen igennem projektet.