Mål og Tilbehør


Mål og tilbehør til multibaner

KOMPANs multisportsanlæg skaber rammerne om et utal af muligheder for leg, aktivitet og sport. Derfor kan man tilkøbe mål og andet tilbehør i mange forskellige størrelser og materialer. Det er blandt andet oplagt ved multibaner, hvis man ønsker at skabe et mindre område omkring multibanen, hvor man kan mødes med vennerne eller slappe af efter et spil. Tilbehøret kan også stå alene eller sammensættes, som man ønsker.

Vi tilbyder en lang række redskaber og aktiviteter herunder basketnet, hockeymål, volleyballnet og meget mere. Det betyder også, at multibanerne kan anvendes til mange flere forskellige aktivitetsformål, hvad end det er træning eller stævner i den lokale idrætsforening eller sportsklub, eller i frikvarteret eller idrætsundervisningen. Her er stor underholdningsværdi, legeværdi og tilgængelighed. 

Multifunktionelle sportsanlæg er ikke blot med til at fremme trivsel og øge aktiviteten i lokalsamfundet, de understøtter også det sociale element der indgår i alle holdsportsgrene. Her er der er rig mulighed for socialisering og etablering af nye fællesskaber med vores multibaner. 

Brug for vejledning?

Vi har over 50 års erfaring, og vil være med dig hele vejen igennem projektet.