Mål og Tilbehør


Mål og tilbehør til multibaner

KOMPANs multisportsanlæg skaber rammerne om et utal af muligheder for leg, aktivitet og sport. Derfor kan man tilkøbe mål og andet tilbehør i mange forskellige størrelser og materialer. Det er blandt andet oplagt ved multibaner, hvis man ønsker at skabe et mindre område omkring multibanen, hvor man kan mødes med vennerne eller slappe af efter et spil. Tilbehøret kan også stå alene eller sammensættes, som man ønsker.

Vi tilbyder en lang række redskaber og aktiviteter herunder basketnet, hockeymål, volleyballnet og meget mere. Det betyder også, at multibanerne kan anvendes til mange flere forskellige aktivitetsformål, hvad end det er træning eller stævner i den lokale idrætsforening eller sportsklub, eller i frikvarteret eller idrætsundervisningen. Her er stor underholdningsværdi, legeværdi og tilgængelighed. 

Multifunktionelle sportsanlæg er ikke blot med til at fremme trivsel og øge aktiviteten i lokalsamfundet, de understøtter også det sociale element der indgår i alle holdsportsgrene. Her er der er rig mulighed for socialisering og etablering af nye fællesskaber med vores multibaner. 

Et basketballmål kan benyttes af én, to eller en hel gruppe på samme tid. Her kan alle være med og det er nemt at gå til og fra spillet.

Detaljer

A basketball goal can be used by only one person, two or a whole group simultaneously. Here everyone can join in and it's easy to walk to and from the game.The basket is mounted at a height of 10 feet (305 cm) , according to the official regulations. 
Pole of hot-dip galvanized steel and steel

...
Detaljer

A basketball goal can be used by only one person, two or a whole group simultaneously. Here everyone can join in and it's easy to walk to and from the game.

Detaljer

Basketball er en ualmindelig sjov aktivitet. Børn elsker det! Med multibasketmålet kan man spille klassisk basket, men også udvide spillet ved at gøre brug af, at der er tre udgange for bolden, som kan give en ekstra dimension til spillet. Yderligere træner det evnen til at løfte og kaste bolden op i

...
Detaljer

Basketballkurv med nylon net.

Detaljer

Basketballkurv med kædenet.

Detaljer

Basketballkurv med forstærket nylon net.

Detaljer

KOMPANs fritstående net kan justeres, så det både kan anvendes til volleyball, badminton og tennis.
Detaljer

Multinet

FRE3031

KOMPANs fritstående multinet kan justeres, så det både kan anvendes til volleyball, badminton og tennis.

Detaljer

Græshoppe

FRE3044
Denne pæl med rundt sæde er ideel som et lille og enkelt hvilested - enten på legepladsen, ved multibanen, ved fitnessløsningen eller et helt fjerde sted. Græshoppen kan enten stå alene eller sammen med andre installationer, opsætninger eller konstruktioner.
Detaljer

Disse 6 stolper med afrundede top-sæder tilbyder brugere muligheden for at sidde ned, på en legende måde, og se for eksempel kampene i multisport. Men man kan også stå alene på dem, eller man kan bruge dem i kombination med andre agility produkter for udendørs træningsøvelser.

Detaljer

Mål

FRE3050

Fritstående mål kan bruges til alle former for boldspil.

Detaljer

Minimål

FRE3051

Fritstående mål kan bruges til alle former for boldspil. Bredde: 141 cm. Dybde: 55 cm.

Detaljer

Sit & stand er et godt mødested, der kan installeres tæt på multisport-pladser. Stellene fås i galvaniserede eller farvede udgave.

Detaljer

Brug for vejledning?

Vi har over 50 års erfaring, og vil være med dig hele vejen igennem projektet.