Multimål, 8 m

Afstanden mellem de lodrette rør er lille nok til at holde små kugler, som f.eks. Hockeybolde, inde på banen på alle tidspunkter. Ved at indlejre rørene i stålrammen har vi skabt en ekstrem hærværkssikker struktur, der kan placeres i ethvert samfund. Dette gennemsigtige design gør det nemt at følge spillet for tilskuere. Det 3 m x 2 m multimål følger målstørrelsen i FIFA Futsal og IHF Håndboldbestemmelser. Basketballbøjlen er placeret i den officielle NBA-højde på 305 cm og har den officielle NBA-størrelse på 46 cm i diameter.

 

 


FRE601501-CUSTOM

Multimål, 8 m

Galv, overflademonteret

FRE601501-0001

Multimål, 8 m

Galv

FRE601501-0901

Alle priser er uden moms


Produktnummer: FRE601501

Produkttype: Multisport

Produktgruppe: Multisport

3+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Fitness med KOMPAN

KOMPAN Fitness Institute har en mission om at skabe og udbrede effektiv udendørs træning for at øge sundhed og trivsel i samfundet.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 45 års erfaring, og vil supportere dig igennem hele projektet. KOMPAN A/S Phone: +45 63 62 10 11 Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find din lokale konsulent