Panna, lav

Afstanden mellem de lodrette rør er lille nok til at holde små bolde, som f.eks. hockeybolde, inde på banen på alle tidspunkter. Ved at indlejre rørene i stålrammen er pannabanen en ekstremt vandalsikker struktur, der kan placeres i ethvert samfund. Dette gennemsigtige design gør det nemt at følge spillet for tilskuere. Hockeyindgangen er lav nok til at give let adgang, men vil holde de fleste bolde i spil for at sikre et hurtigt spil.

 

 


FRE601201-CUSTOM

Panna lav H:1m

Galv, overflademonteret

FRE601201-0001

Panna lav H:1m

Galv

FRE601201-0501

Alle priser er uden moms


Produktnummer: FRE601201

Produkttype: Multisport

Produktgruppe: Multisport

3+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
COM_REDSHOPB_FILE_EN_PLANDRAWING_PICTURE
COM_REDSHOPB_FILE_EN_SIDEDRAWING_PICTURE
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Relaterede referencer

Fitness med KOMPAN

KOMPAN Fitness Institute har en mission om at skabe og udbrede effektiv udendørs træning for at øge sundhed og trivsel i samfundet.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent