Pannabaner og målvægge


Pannabaner som skaber sundhed og fællesskab på begrænset plads

Pannabanen er en mindre fodboldarena med bander hvor spillerne kan udfordre hinanden på teknik og tricks!

Panna er et boldspil som tager udgangspunkt i det såkaldte street fodbold hvor man skal være hurtig på fødderne og teknisk god med bolden. Spillet spilles oftest 1 mod 1 eller 2 mod 2. Spillet vindes når en spiller har scoret flest mål eller har lavet en såkaldt ”Panna” (tunnel) på sin modstander.

Panna er et utroligt tilgængeligt spil hvor alle kan være med. Det eneste man skal bruge, er en bold. Banens størrelse er også ideel til brug i skolegårde eller områder med begrænset plads, da den fylder mindre end en multibane.

Alle Produkter


Vores pannabaner og målvægge fremstilles af kvalitetssikrede materialer som er med til at danne rammerne om ethvert boldspil. Baner og målvægge bidrager til et øget aktivitetsniveau blandt børn såvel som voksne – boldspillet har ingen aldersgrænse. Der er et hav af muligheder med vores baner og vægge, da de kan skræddersyes lige netop til jeres behov og til jeres område. Det gælder design, materialer og tilbehør. Her kan der også bestemmes hvorvidt pannabanerne ønskes med høje eller lave bander.

Se vores udvalg herunder og kontakt os hvis du er interesseret i at høre mere.