Outdoor Fitness


Udendørs træning og multifunktionel fitness for alle

Udendørs træning bliver mere og mere populært. Det er der mange grunde til. Nogen af de største barrierer for fysisk aktivitet er tidsmangel, pris og manglende tilbud lokalt. Beliggenhed, tilgængelighed og ikke mindst brugervenlighed er derfor nøglen til at skabe et udendørs trænings- og fitnessområde, som kan aktivere og motivere. Et udendørs fitness område bør fjerne undskyldningerne og skabe rum til træning i det fri. 

De samfundsmæssige og sociale fordele ved et aktivt lokalsamfund er utallige. Træningsudstyr, der er let tilgængeligt, nemt at bruge og nær brugerne, er et stort skridt mod et mere aktivt samfund. Vi danskere er blevet mere tilbøjelige til at rykke træningstimerne udenfor i den friske luft, hvilket både giver øget livskvalitet og sundhed. Træning i det fri skaber bedre velvære og social udvikling med et mødested for alle generationer, hvor brugerne bliver stærkere på flere områder både fysisk og mentalt. 

KOMPANs udendørs træningsredskaber er gennemtestede og kvalitetssikrede. Alle vores produkter er kendetegnet ved høj kvalitet og et valg af materiale, som kan modstå både vind, vejr og brug. 

Alle Produkter


De mange udendørs fitness muligheder frembringer sjove og innovative løsninger til ens træning. Det er nemt at deltage i træningen, og det vil helt sikkert give sved på panden at benytte fitness- og træningsudstyret. Udendørs træning fra KOMPAN tilbyder alt fra funktionelle træningsredskaber fra det velkendte og populære CrossFit miljø til simple træningsredskaber og til Street Workout. Vejledninger til optimalt brug findes på maskinerne, hvilket gør dem velegnede til både begyndere og øvede. 

Brugere og trænere kan finde inspiration til et træningsprogram og brug af vores træningsredskaber i vores gratis træningsapp. Træningsappen kan fungere som din helt egen personlige træner med funktioner som træningsinstruktioner, træningsprogrammer, træningslokationer samt en platform til at danne træningsfællesskaber.

KOMPAN Sport & Fitness App kan findes i App Store eller Google Play


Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 45 års erfaring, og vil supportere dig igennem hele projektet. KOMPAN A/S Phone: +45 63 62 10 11 Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find din lokale konsulent