Bootcamp Training


Bootcamp Training – Udendørs crossfit og styrketræning

Bootcamp Training er en version af udendørs træning, der inkluderer ekstraudstyr såsom vægtstænger og battle ropes. Bootcamp Training kategorien indeholder træningsstativer og ekstraudstyr som imødekommer hold- og fællestræning med fokus på styrketræning og crossfit.

Stativerne giver uanede muligheder og kan placeres midt i et åbent område, da det kan benyttes fra alle sider. Det kan både bruges til en lang række øvelser i baren såsom pull ups og chin ups, men også som station for vægtstænger, når man træner squats. Desuden kan der monteres et hav af ekstraudstyr i form af battle ropes eller suspension trainers. Med vores Bootcamp Box + Gear medfølger en lang række ekstraudstyr, som kan bruges i forbindelse med fællestræning og cirkeltræning herunder kettle bells, vægtskiver, vægtstang, sjippetov, medicinbolte m.m.

 


Crossfit er en træningsform, som fokuserer på alsidighed og forbedrer blandt andet udøvernes kondition, styrke, mobilitet og balance. Øvelserne varierer meget og træner kroppen på forskellige måder. Det gør træningen intens og giver brugere et stort udbytte. Udøverne kan udsættes for klassisk konditionstræning i form af løb og burpees, men også styrketræning og vægtløftning. Crossfit er også en god blanding af øvelser med og uden vægte.

Crossfit kan med fordel dyrkes som en fælles aktivitet. Med vores træningsapp kan du finde inspiration til øvelser og træningsprogrammer, som er tilpasset netop dine behov og ønsker. Træningsformen rammer tilmed en bred målgruppe, da alle øvelser kan skaleres den enkeltes niveau. Bootcampredskaberne kan samtidig sammensættes med andet udendørs træningsudstyr.