City Motionscykel Med skærm

City Motionscyklen sørger for komfortabel og udfordring cykling til alle brugere. Stellet er designet med en lav påstigning og ergonomisk lægger den op til en oprejst siddestilling. Den bredde sadel giver meget støtte, og kan indstilles i 13 højdetrin, hvilket passer til brugere fra 150 cm til 205 cm. For at motivere brugerne til at nå deres træningsmål har denne version af cyklen en 7" LCD berøringsfølsom skærm. Hold styr på hastighed, afstand, kadence, watt, kalorieforbrænding og den kørte tid. 

Den innovative selvdrevne elektriske motor (venter på patent)  skaber modstand der imiterer en landevejscykel. Modstande tilpasses automatisk efter den hastighed man træder i pedalerne. Brugerne kan manuelt ændre modstanden på skærmen eller igennem Bluetooth forbindelsen på KOMPAN's Cardio app. 


Vælg Variant

FAZ50101-CUSTOM

City motionscykel m. touch skærm

Grå

FAZ50101-0800

City motionscykel m. touch skærm

Grå, overflademonteret

FAZ50101-0000

Alle priser er uden moms


Produktnummer: FAZ50101

Produkttype: Cardio

Produktgruppe: Outdoor Fitness

13+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV certifikat
TÜV certifikat
TÜV certifikat
TÜV certifikat
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Fitness med KOMPAN

KOMPAN Fitness Institute har en mission om at skabe og udbrede effektiv udendørs træning for at øge sundhed og trivsel i samfundet.

 

Legepladser af KOMPAN

KOMPAN leverer hver dag 30 lege- og aktivitetspladser i hele verden. Se hvordan vores legepladser bliver til i videoen.

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 45 års erfaring, og vil supportere dig igennem hele projektet. KOMPAN A/S Phone: +45 63 62 10 11 Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find din lokale konsulent