Cross Trainer

Den populære cross-trainer kendt fra indendørs fitness er nu tilgængelig til udendørs træning. Med den bedste ergonomi på markedet giver KOMPAN's Cross Trainer en intens træning og tilføjer et ekstra intensitetslag med en speciel sprinttilstand (glute mode), der tillader en træning med høj kalorieforbrænding, der styrker glutes og ben, mens du fokuserer på kernestabiliserende muskler. KOMPAN Cross Trainer giver en sikker træning uden påvirkning uden at lægge unødvendig stress på samlingerne. KOMPAN cardio-familien er designet til at give brugere i alle aldre, fysik og fitnessniveauer en kardiovaskulær træning, der holder deres hjertefrekvens over de nødvendige 65% af deres maksimale hjertefrekvens. Det intelligente system tilpasser træningen automatisk til det tempo, der er indstillet af brugeren, hvilket sikrer, at brugeren får en passende modstand. Udover det automatiske drev kan brugeren også vælge at justere modstanden manuelt med KOMPANs cardio app.

 


Vælg Variant

FAZ521-CUSTOM

Cross Trainer

Grå, overflademonteret

FAZ52100-0000

Cross Trainer

Grå

FAZ52100-0800

Alle priser er uden moms


Produktnummer: FAZ52100

Produkttype: Cardio

Produktgruppe: Outdoor Fitness

13+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate EN
TÜV Certificate ES
TÜV Certificate FR
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Fitness med KOMPAN

KOMPAN Fitness Institute har en mission om at skabe og udbrede effektiv udendørs træning for at øge sundhed og trivsel i samfundet.

 

Legepladser af KOMPAN

KOMPAN leverer hver dag 30 lege- og aktivitetspladser i hele verden. Se hvordan vores legepladser bliver til i videoen.

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 45 års erfaring, og vil supportere dig igennem hele projektet. KOMPAN A/S Phone: +45 63 62 10 11 Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find din lokale konsulent