Cirkeltræning & træningsmaskiner


Udendørs træningsmaskiner og cirkeltræning

Cirkeltræning er en effektiv træningsform der i særdeleshed er ideel for brugere som ønsker at få det maksimale ud af den tid de investerer i deres træning. 

I cirkeltræning kombineres styrketræning med konditionstræning i en række øvelser som skal udføres efter hinanden med ingen eller minimal pause. Med den optimale kombination af udendørs træningsredskaber giver det et træningsforløb som dækker alle kroppens store muskelgrupper og pulsen når helt i top. Dette er en effektiv træningsform og kan overstås på kort tid. Vores træningsmaskiner er intuitive og nemme at bruge. De tilbyder alle justerbar modstand, så alle kan være med. 

Alle Produkter


En af vores løsninger til cirkeltræning har et oplagt cirkelformet layout. Brugerne skal blot gå fra station til station for at få fuldt udbytte af deres træning. De behøver derfor ikke et træningsprogram for at opnå den optimale træningssession. Intensiteten af træningen kan skaleres til den enkelte bruger så den passer til den individuelles niveau.

Vores udstyr er designet så det er utroligt holdbart og sikkert. Det er selvfølgelig også fremstillet i materialer som kan blive brugt udendørs i alt slag vejr og over en lang årrække.

Herunder finder du vores træningsløsninger og -maskiner. Det er ideelt at sammensætte med henblik på cirkeltræning, hvor der også findes prædefinerede løsninger i forskellige størrelser. Desuden kan størstedelen af vores træningsmaskiner gøres tilgængelige for kørestolsbrugere.