Cirkeltræning & træningsmaskiner


Udendørs træningsmaskiner og cirkeltræning

Cirkeltræning er en effektiv træningsform, der i særdeleshed er ideel for brugere, som ønsker at få det maksimale ud af den tid, de investerer i deres træning. I cirkeltræning kombineres styrketræning med konditionstræning i en række øvelser, som skal udføres efter hinanden med ingen eller minimal pause. Med den optimale kombination af udendørs træningsredskaber giver det et træningsforløb, som dækker alle kroppens store muskelgrupper, og pulsen når helt i top. Dette er en effektiv træningsform og kan overstås på kort tid. Vores træningsmaskiner er intuitive og nemme at bruge. De tilbyder alle justerbar modstand, så alle kan være med. 

En af vores løsninger til cirkeltræning har et oplagt cirkelformet layout. Brugerne skal blot gå fra station til station for at få fuldt udbytte af deres træning. De behøver derfor ikke et træningsprogram for at opnå den optimale træningssession. Intensiteten af træningen kan skaleres til den enkelte bruger, så den passer til den individuelles niveau.

Alle Produkter

Denne træningsstation er primært designet til øvelser som squats, lat pull downs og skulderpres. Øvelserne udføres i en stående position og modstanden kan justeres manuelt. Squats træner mange af musklerne i ben og overkrop og er især god for hjertet og blodkarrene. Lat pull downs er fremragende...
Detaljer

Denne træningsstation er primært designet til øvelserne brystpres og horisontale rows. Øvelserne udføres i en stående position og modstanden kan justeres manuelt. Brystpres træner brystmusklerne og triceps. Horisontale rows træner rygmusklerne og biceps.
Detaljer

Denne træningsstation er især designet til rows, press downs og lunges, hvor modstanden kan justeres manuelt. Rows træner primært ryggen og biceps. Press downs træner primært triceps, bagskulder og brystmusklerne. Lunges er en glimrende øvelse til at træne baglår, haser og andre grupper af...
Detaljer


Vores udstyr er designet, så det er utroligt holdbart og sikkert. Det er fremstillet i materialer, der kan bruges udendørs i alt slag vejr og i mange år.

Her på siden finder du vores træningsløsninger og -maskiner. Det er ideelt at sammensætte med henblik på cirkeltræning, hvor der også findes prædefinerede løsninger i forskellige størrelser. Desuden kan størstedelen af vores træningsmaskiner gøres tilgængelige for kørestolsbrugere.