Cirkeltræning 127m²

Cirkeltræning 127m²

Et let tilgængeligt træningsområde for aktive ældre. Det indbydende område indeholder intuitivt træningsudstyr placeret i en cirkel. Denne cirkulære opsætning er designet til at fremme det sociale og sikkerhedsmæssige aspekt i forhold til træningen. Alt udstyret er nøje udvalgt for at styrke brugerne til at udføre de daglige fysiske aktiviteter i hverdagen. Det meste udstyr er tilgængeligt for kørestolsbrugere og kan anvendes til genoptræning.
Jeg vil gerne lære mere
Produktnummer: 
FSP40200
Aldersgruppe: 
13+
Højde: 
184 cm


Faldområde:
100.30 m2
Antal installatører (pers.):
2
Forankringsmuligheder:
Produktark
Sidetegning
Plantegning
2D DWG
3D DWG
Plantegning
Sidetegning
Produktbillede CAD1
Produktbillede CAD2

Fitness med KOMPAN

KOMPAN Fitness Institute har en mission om at skabe og udbrede effektiv udendørs træning for at øge sundhed og trivsel i samfundet.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent

Kontakt KOMPAN

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Skriv til os, så vender vi tilbage hurtigst muligt.