Cross- & Cirkeltræning 208m²

Cross- & Cirkeltræning 208m²

Et træningsområde egnet til alle aldre, udviklet med et specifikt fokus på aktive seniorer. Det tilbyder et effektivt træningsrum for de ældre, med sociale faciliteter til pauser og interaktion. Dette område gør det ligeledes muligt for terapeuter og andre sundhedsspecialister, at få adgang til udstyr som er på højde med det de normalt arbejder med i deres professionelle rammer.
Jeg vil gerne lære mere
Produktnummer: 
FSP30200
Aldersgruppe: 
13+
Højde: 
334 cm


Faldområde:
103.70 m2
Antal installatører (pers.):
2
Forankringsmuligheder:
Produktark
Sidetegning
Plantegning
2D DWG
3D DWG
Plantegning
Sidetegning
Produktbillede CAD1
Produktbillede CAD2

Fitness med KOMPAN

KOMPAN Fitness Institute har en mission om at skabe og udbrede effektiv udendørs træning for at øge sundhed og trivsel i samfundet.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent

Kontakt KOMPAN

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Skriv til os, så vender vi tilbage hurtigst muligt.