Forhindringsbane & Cross Training - 432 m2

Forhindringsbane & Cross Training - 432 m2

Det runde Cross Training-område i midten er ideelt til både individuel træning og træning i grupper. Alle kan være med på deres eget niveau på grund af det skalerbare udstyr. Den omkringliggende forhindringsbane kan bruges uafhængigt eller i kombination med Cross Training-udstyret. Dermed giver dette område både muligheden for at træne sin styrke og sin kondition på samme tid. KOMPANs trænings-app kan også tilknyttes så brugeres kan få inspiration til øvelser og træningspas.

Jeg vil gerne lære mere
Produktnummer: 
FSP50400
Aldersgruppe: 
13+
Højde: 
334 cm


Faldområde:
316.00 m2
Antal installatører (pers.):
2
Forankringsmuligheder:
Produktark
Sidetegning
Plantegning
2D DWG
3D DWG
Plantegning
Sidetegning
Produktbillede CAD1
Produktbillede CAD2

Fitness med KOMPAN

KOMPAN Fitness Institute har en mission om at skabe og udbrede effektiv udendørs træning for at øge sundhed og trivsel i samfundet.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent

Kontakt KOMPAN

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Skriv til os, så vender vi tilbage hurtigst muligt.