Forhindringsbaner


Forhindringer gør træningen endnu bedre

KOMPANs forhindringsbaner kombinerer aldersvarende og krævende udfordringer med velkendte træningsøvelser, så løbeturen kommer op på et nyt niveau. Redskaberne er designet ud fra aktuelle tendenser og nyeste forskning inden for udendørs terrænløb og funktionel træning. Forhindringsbanerne kan skræddersyes på netop den måde, som du og brugerne ønsker, og derfor kan du sætte dit helt eget præg på designet.

Forhindringsbanernes mange muligheder omfatter flere forskellige bevægelser såsom at hoppe, kravle, balancere, svinge sig og meget mere.  Alle niveauer med deres eget tempo og behov vil kunne være en del af de oplevelsesrige forhindringsbaner - uanset om du drømmer om en sundere livsstil med spændende forskellige træningsformer, eller om du vil prøve kræfter med den alsidige træning terrænløb tilbyder. Mulighederne er mange med KOMPANs multifunktionelle forhindringsbaner, og kan kombineres med aktiviteter for både små og store – så hele familien kan komme ud og få sved på panden.

Alle Produkter


Vi står klar til at rådgive dig om funktionalitet, optimalt træningsforløb og valg af forhindringer. Kontakt os og få besøg af en af vores konsulenter og få tegnet en gratis skitse over jeres kommende forhindringsbane.


Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 45 års erfaring, og vil supportere dig igennem hele projektet. KOMPAN A/S Phone: +45 63 62 10 11 Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find din lokale konsulent