Op & gå

Når man tester ældre for funktionel kapacitet, er to af de mest anvendte tests 'Sit & Rise' og 'Up & Go'-testen. Denne installation er specifikt rettet mod at udføre disse to test - og at træne til forbedringer i testene. Skinnen i midten og det runde håndtag ved vendepunktet giver ekstra sikkerhed og støtte om nødvendigt. Sidestående kan udøves fra sædet ved hjælp af en hånd, to hænder eller ingen støtte. For en virkelig udfordrende øvelse kan sidestående udføres på det ene ben ved hjælp af håndstøtte. Den timed 'Up and Go'-test kan også bruges som ren øvelse. Fra den siddende position går du til stolpen og tilbage. For at øge vanskelighedsniveauet kan dette gøres et antal gange så hurtigt som muligt.

 


Vælg Variant

FSW22800-CUSTOM

Op & gå

Grå, overflademonteret

FSW22800-0000

Op & gå

Grå

FSW22800-0900

Alle priser er uden moms


Produktnummer: FSW228

Produkttype: Stay Fit

Produktgruppe: Outdoor Fitness

13+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate EN
TÜV Certificate ES
TÜV Certificate FR
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Fitness med KOMPAN

KOMPAN Fitness Institute har en mission om at skabe og udbrede effektiv udendørs træning for at øge sundhed og trivsel i samfundet.

 

Legepladser af KOMPAN

KOMPAN leverer hver dag 30 lege- og aktivitetspladser i hele verden. Se hvordan vores legepladser bliver til i videoen.

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 45 års erfaring, og vil supportere dig igennem hele projektet. KOMPAN A/S Phone: +45 63 62 10 11 Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find din lokale konsulent