Trapper & ramper

Trappen og rampen ligner nogle almindelige hverdagshindringer. Gå på en skrå hældning og overvind trapper. Den enkleste anvendelse er bare at gå frem og tilbage på modulet, men med variationer i opgaven kan specifikke færdigheder trænes. F.eks. at fokusere på balance ved at gå uden håndstøtte eller fokusere på styrke og mobilitet ved bevidst at bruge så lange trin som muligt. Trappen findes i to forskellige versioner: normale trapper eller stejle trapper. Disse kan også bruges til enkle effektive øvelser som step-ups og lunges. Evnen til at gå sikkert på en skrå eller faldende hældning er meget vigtig for ældre. Hvis kropsholdningen ikke er korrekt på linje med overfladen, øges risikoen for at falde. Med støtte fra skinnerne kan denne færdighed trænes i et sikkert miljø.


Vælg Variant

FSW22900-CUSTOM

Trapper & ramper

Natblå, overflademonteret

FSW22900-0002

Trapper & ramper

Natblå

FSW22900-0902

Alle priser er uden moms


Produktnummer: FSW229

Produkttype: Stay Fit

Produktgruppe: Outdoor Fitness

13+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV Certificate DE
TÜV Certificate EN
TÜV Certificate ES
TÜV Certificate FR
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Fitness med KOMPAN

KOMPAN Fitness Institute har en mission om at skabe og udbrede effektiv udendørs træning for at øge sundhed og trivsel i samfundet.

 

Legepladser af KOMPAN

KOMPAN leverer hver dag 30 lege- og aktivitetspladser i hele verden. Se hvordan vores legepladser bliver til i videoen.

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 45 års erfaring, og vil supportere dig igennem hele projektet. KOMPAN A/S Phone: +45 63 62 10 11 Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find din lokale konsulent