Street Workout & Calisthenics


STREET WORKOUT & CALISTHENICS

Udendørs træningsredskaber med fokus på fri bevægelighed

Street workout og calisthenics er blevet en meget populær træningsform hvor du træner og anvender din kropstyrke til at udøve bevægelser som minder om gymnastik og crossfit. Da øvelserne tager udgangspunkt i egen kropsvægt, kan alle være med. Men de erfarne udøvere kan samtidigt udfordre sig selv med mere avancerede øvelser af høj sværhedsgrad.

Street workout bygger på en række klassiske øvelser med kropsvægt. Lige fra pull ups til rows i suspension trainers. På nogle af træningsstationerne er der tilføjet kettle bells med forskellig vægt som åbner op for endnu flere øvelser som styrker både over- og underkrop.


Alle Produkter


Calisthenics bliver mere og mere populær blandt den unge generation. Træningsformen som bygger på en lang række gymnastiske øvelser kræver styrke, mobilitet og smidighed. Calisthenics er let tilgængeligt og kræver ikke alverdens avancerede træningsudstyr og vægte. Den kræver blot timer og tålmodighed.

Vores street workout og calisthenics redskaber fås i en lang række størrelser og kombinationer som imødekommer alle øvelser og behov. Udstyret er gennemtestet og utroligt holdbart så det kan stå imod vind og vejr igennem mange år.

Herunder kan du se vores enkeltstående produkter og bud på samlede løsninger Tag  endelig fat i os, så vi kan skabe den bedste løsning sammen.


Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 45 års erfaring, og vil supportere dig igennem hele projektet.

KOMPAN A/S
Phone: +45 63 62 10 11
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find din lokale konsulent