Push Up stænger

Push Up-bjælkerne er skabt for maksimal styrkelse af skulderområdet. Når du står mellem håndtagene, tager du blot fat og begynder at løfte dig selv. Styrke er afgørende for vores generelle helbred. Push Up-stængerne træner dine skuldre, bryst, øvre del af ryggen og triceps - og forbedrer derved dybtgående din samlede styrke i overkroppen med enkle og effektive metoder, der helt er under din kontrol under træningen. Din egen kropsvægt definerer træningens intensitet, så selv uden forudgående erfaring vil brugerne hurtigt blive komfortable med denne type træning. KPX126 er også et fremragende stykke udstyr til abstræning, det giver brugerne mulighed for at træne deres mavemuskler ved at udføre benløft, mens de holder sig op i stolen. Træning på denne måde er rettet mod alle mavemuskler.

 

 


Vælg Variant

Push up bars

overflademont.

KPX126-3017

Push up bars

KPX126-3617

Alle priser er uden moms


Produktnummer: KPX126

Produkttype: X-ERCISE

Produktgruppe: Outdoor Fitness

13+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
Product animation
Product animation
TÜV-certificeret EN
TÜV-certificeret ES
TÜV-certificeret FR
TÜV-certificeret DE
Plantegning
Sidetegning
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Fitness med KOMPAN

KOMPAN Fitness Institute har en mission om at skabe og udbrede effektiv udendørs træning for at øge sundhed og trivsel i samfundet.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent