Cross Trainer

Cross Trainer er perfekt til dem der ønsker at forbedre deres kondition. Under træningen oplever du kun en mild modstand, hvilket gør det let på knæ og led, mens du stadig giver en optimal øvelse for folk til at forbedre deres personlige kondition. Cross Trainer træner en stor del af kroppens muskler og opbygger kardiovaskulær fitness. Herved vil brugerne udvikle deres kropsholdning, helbred og få en øget livskvalitet gennem en konstant forbedret kondition. Brugeren kan justere træningens intensitet ved at ændre hastigheden. En højere mængde rotationer pr. minut vil føre til en højere intensitet.

 

 


Vælg Variant

Cross Trainer

overflademont.

KPX125-3017

Cross Trainer

KPX125-3617

Alle priser er uden moms


Produktnummer: KPX125

Produkttype: X-ERCISE

Produktgruppe: Outdoor Fitness

13+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
Product animation
Product animation
TÜV Certificate EN
TÜV Certificate ES
TÜV Certificate FR
TÜV Certificate DE
COM_REDSHOPB_FILE_EN_PLANDRAWING_PICTURE
COM_REDSHOPB_FILE_EN_SIDEDRAWING_PICTURE
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Relaterede referencer

Fitness med KOMPAN

KOMPAN Fitness Institute har en mission om at skabe og udbrede effektiv udendørs træning for at øge sundhed og trivsel i samfundet.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent