Flexhjul og Kropsflexer

Flexhjulet er enkelt at bruge og kræver minimal erfaring på forhånd. Bare placer dine hænder på rattet, start med at dreje det, og du vil straks begynde at forbedre din styrke og udvikle en bedre skuldermobilitet. I mellemtiden kræver kropsflexer kun at du træder op og griber fat i stangen. Du træner fleksibiliteten i alle dine kernemuskler, når du roterer hjulet til venstre og højre. De to øvelser udgør sammen en fantastisk kombination, der giver alsidighed i bevægelse og muskler under din træning. Konsekvent træning med hver vil i vid udstrækning forbedre og udvikle din kropsholdning, styrke, fleksibilitet og forhindrer rygproblemer.

 


Vælg Variant

Flex Wheel/Body Flexer

overflademont.

KPX220-3017

Flex Wheel/Body Flexer

KPX220-3617

Alle priser er uden moms


Produktnummer: KPX220

Produkttype: X-ERCISE

Produktgruppe: Outdoor Fitness

13+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
Product animation
Product animation
TÜV Certificate EN
TÜV Certificate ES
TÜV Certificate FR
TÜV Certificate DE
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Fitness med KOMPAN

KOMPAN Fitness Institute har en mission om at skabe og udbrede effektiv udendørs træning for at øge sundhed og trivsel i samfundet.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 45 års erfaring, og vil supportere dig igennem hele projektet. KOMPAN A/S Phone: +45 63 62 10 11 Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find din lokale konsulent