Free Runner & Cross Trainer

Cross Traineren er perfekt til dem der ønsker at forbedre deres kondition. Under træningen oplever du kun en mild modstand, hvilket gør det let på knæ og led, mens du stadig får en optimal træning for folk til at forbedre deres kondition. Free Runner træner din underkrop med en jævn muskelmodstand. Ved at simulere en løbeoplevelse, som de fleste er bekendt med, kræver Free Runner ikke forudgående læring. I stedet kan du straks træde op og begynde at køre med en intensitet efter din egen personlige præference. Dette produkt med flere aktiviteter er designet til at give forskellige mennesker mulighed for at træne på samme tid. Det er til alle over 13 år, og det er ideelt for seniorer.

 


Vælg Variant

Free Runner/Cross Trainer

overflademont.

KPX225-3017

Free Runner/Cross Trainer

KPX225-3617

Alle priser er uden moms


Produktnummer: KPX225

Produkttype: X-ERCISE

Produktgruppe: Outdoor Fitness

13+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
Product animation
Product animation
TÜV-certificeret EN
TÜV-certificeret ES
TÜV-certificeret FR
TÜV-certificeret DE
Plantegning
Sidetegning
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Fitness med KOMPAN

KOMPAN Fitness Institute har en mission om at skabe og udbrede effektiv udendørs træning for at øge sundhed og trivsel i samfundet.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent