Armcykel

Håndcyklen er en fremragende måde at forbedre din kardiovaskulære kondition, og denne er designet specielt tilgængelig for mennesker med fysiske handicap. Håndcyklen kan passe til både dem, der leder efter en opvarmning, da de gør sig klar til yderligere træning på andet udstyr, og dem, der leder efter en fuld aerobic træning. Forbedret kardiovaskulær kondition giver dig øget energi og et bedre helbred. Håndcyklen er designet på en måde, som kørestolsbrugere let kan udøve fra den åbne side af Håndcyklen. Håndtagene er i den rigtige højde og giver flere greb.


Vælg Variant

Hand Bike

overflademont.

KPX130-3017

Hand Bike

KPX130-3617

Alle priser er uden moms


Produktnummer: KPX130

Produkttype: X-ERCISE

Produktgruppe: Outdoor Fitness

13+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV Certificate EN
TÜV Certificate ES
TÜV Certificate FR
TÜV Certificate DE
COM_REDSHOPB_FILE_EN_PLANDRAWING_PICTURE
COM_REDSHOPB_FILE_EN_SIDEDRAWING_PICTURE
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Fitness med KOMPAN

KOMPAN Fitness Institute har en mission om at skabe og udbrede effektiv udendørs træning for at øge sundhed og trivsel i samfundet.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent