Free Runner, Cross Trainer, Power Bike

Free Runner træner din underkrop med en jævn muskelmodstand uden påvirkning. Free Runner kræver ikke forudgående instruktioner. I stedet kan du straks træde op og begynde at løbe med en intensitet efter dit eget personlige niveau. Cross Traineren er perfekt til dem der ønsker at forbedre deres kondition. Under træningen vil du opleve at du kun får mild modstand, hvilket gør det skånsomt for knæ og led, mens du stadig får en optimal øvelse til at forbedre dinkondition. Power Bike er en fremragende måde at forbedre din kondition. Desuden er den skånsom for knæ og led, hvilket gør det ideelt for alle. Øvelsens intensitet definerer du selv, da Power Bike i sig selv ikke giver nogen modstand.


Vælg Variant

Free Runner/Cross Trainer/Power Bike

overflademont.

KPX320-3017

Free Runner/Cross Trainer/Power Bike

KPX320-3617

Alle priser er uden moms


Produktnummer: KPX320

Produkttype: X-ERCISE

Produktgruppe: Outdoor Fitness

13+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
Product animation
Product animation
TÜV Certificate EN
TÜV Certificate ES
TÜV Certificate FR
TÜV Certificate DE
COM_REDSHOPB_FILE_EN_PLANDRAWING_PICTURE
COM_REDSHOPB_FILE_EN_SIDEDRAWING_PICTURE
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Fitness med KOMPAN

KOMPAN Fitness Institute har en mission om at skabe og udbrede effektiv udendørs træning for at øge sundhed og trivsel i samfundet.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent