Sit Up bænk

Sit Up-bænken giver et behageligt sted for folk at udføre en klassisk øvelse til fulde. Brug af Sit Up-bænken vil styrke mavemusklerne ved at forbedre muskeludholdenhed og styrke. Brugere kan udvikle deres holdning og også arbejde forud for at forhindre rygproblemer. Bænken vippes let bagud med en bærende arm ved benene for at hjælpe dig med at bevare en optimal position under hele træningen.

 

 


Vælg Variant

Sit up bench

overflademont.

KPX121-3017

Sit up bench

KPX121-3617

Alle priser er uden moms


Produktnummer: KPX121

Produkttype: X-ERCISE

Produktgruppe: Outdoor Fitness

13+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
Product animation
Product animation
TÜV-certificeret EN
TÜV-certificeret ES
TÜV-certificeret FR
TÜV-certificeret DE
Plantegning
Sidetegning
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Fitness med KOMPAN

KOMPAN Fitness Institute har en mission om at skabe og udbrede effektiv udendørs træning for at øge sundhed og trivsel i samfundet.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent