Sit Up Bænk & Power Bike

Power Bike er en fremragende måde at forbedre hjerte-kar-fitness. Desuden er den blid ved knæ og led, hvilket gør den ideel for alle. Øvelsens intensitet defineres helt af dig selv, da Power Bike i sig selv ikke giver nogen modstand. Power Bike er til alle over 13 år, og den er ideel til seniorer. Den er markeret med information om, hvordan man bruger udstyret samt viser, hvilke muskelgrupper træningen gør gavn for. Sit Up-bænken giver et behageligt sted for folk at udføre en klassisk øvelse til fulde. Det vippes let bagud med en bærende arm ved benene, så du kan bevare en optimal position under hele træningen.


Vælg Variant

Sit up bænk/Power Bike

overflademont.

KPX222-3017

Sit up bænk/Power Bike

KPX222-3617

Alle priser er uden moms


Produktnummer: KPX222

Produkttype: X-ERCISE

Produktgruppe: Outdoor Fitness

13+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
Product animation
Product animation
TÜV Certificate EN
TÜV Certificate ES
TÜV Certificate FR
TÜV Certificate DE
COM_REDSHOPB_FILE_EN_PLANDRAWING_PICTURE
COM_REDSHOPB_FILE_EN_SIDEDRAWING_PICTURE
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Fitness med KOMPAN

KOMPAN Fitness Institute har en mission om at skabe og udbrede effektiv udendørs træning for at øge sundhed og trivsel i samfundet.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 50 års erfaring, og vil hjælpe dig igennem hele dit projekt. Kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 63 62 10 11. Du kan også finde din lokale projektkonsulent hvis du ønsker sparring, rådgivning og ideer til dit projekt.

Find din lokale konsulent