Triple Bars

En parallel bar findes på hvert gade-træningsområde for at træne overkroppen og coren. Men også i en forhindringsbane passer triple bars virkelig godt ind. De afrundede hjørner gør det nemt at svinge benene på tværs af parallelle stænger, hvilket gør det gemt at prøve nye tricks uden risiko for skader. Triple bars består af et sæt af to barer i lige højde med en nedre sidebar og tredje bar i nøjagtigt samme højde. Dette er til at imødekomme rehabilitering, begyndervenlige dips, træk til bryst, push-ups og en bred vifte af balanceringsøvelser.

 


Vælg Variant

Triple Bars

KPX132-3617

Alle priser er uden moms


Produktnummer: KPX132

Produkttype: X-ERCISE

Produktgruppe: Outdoor Fitness

13+

Certifikater:

Produktark
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
TÜV Certificate EN
TÜV Certificate ES
TÜV Certificate FR
TÜV Certificate DE
Produkt picture CAD1
Produkt picture CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Fitness med KOMPAN

KOMPAN Fitness Institute har en mission om at skabe og udbrede effektiv udendørs træning for at øge sundhed og trivsel i samfundet.

 

Gør dine vildeste ideer til virkelighed

Med ekspertise fra vores dedikerede eksperter i KOMPAN Design Studio, hjælper vi med at omdanne dine vildeste ideer til vartegn fyldt med leg som får alle til at sige WOW!

 

Brug for hjælp? Kontakt KOMPAN

Vi har mere end 45 års erfaring, og vil supportere dig igennem hele projektet. KOMPAN A/S Phone: +45 63 62 10 11 Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Find din lokale konsulent