Skilte & tilbehør til Fitness til træningsudstyr


Ethvert udendørs træningsområde kan fungere som et mødested hvor folk kan træne, slappe af eller snakke

I denne kategori finder du simple produkter som skilte og Multi Timers, der tilføjer værdi til alle udendørs træningsområder.

Tilpasset skiltedesign

Skilte er en vigtig måde at gøre relevant og foreskreven information tilgængelig for brugerne af private eller offentlige arealer. Det kunne eksempelvis være generel, praktisk information eller instruktioner om brugen af træningsområder, åbningstider, ideelle bruger/aldersgrupper, sponsorer, kontaktoplysninger mm.

KOMPANs tilpassede skiltekoncept er fleksibelt i brugen af tekst, skilte og symboler til at kommunikere budskaber
 

Multi eller Play Timers - når det er tid til udendørs træning

Det er værdifuldt at kunne holde styr på tiden når man træner. Tidsstyring tilføjer struktur og målbarhed til træning hvilket er yderst motiverende, men det letter også løbende forbedringer i træningen og i sidste ende at nå i mål. Multi Timer’ en er en integreret del af intervaltræning. Du skal nøje kontrollere varigheden af hver træning og hvileperiode. Uden en timer ved du måske ikke, hvornår du skal begynde og afslutte en øvelse.  

En Multi Timer er let at se mens du træner, og den giver et auditivt og visuelt signal som tydeligt angiver når du skal starte og stoppe aktiviteter.


Alle skilte og tilbehør er tilpasset til fitnessudstyrets designt.