KOMPAN Udendørs Calisthenics træningsudstyr


Udendørs træningsredskaber med fokus på fri bevægelighed

Fri bevægelighed og træning udelukkende med kropsvægt på udendørs træningsudstyr er populær og især blandt unge. Betegnelsen er street workout og calisthenics hvor man træner og anvender sin kropsstyrke til at udøve bevægelser, som minder om gymnastik og crossfit. Da øvelserne tager udgangspunkt i egen kropsvægt, kan alle være med. De erfarne udøvere kan samtidigt udfordre sig selv med mere avancerede øvelser af højere sværhedsgrad.

Hvad er calisthenicstræning?

Calisthenics er en form for modstandstræning, der bruger kropsvægtbevægelser til at forbedre styrke, kraft og udholdenhed. Med oprindelse i de græske ord for skønhed (kallos) og styrke (sthénos), er calisthenicstræning blevet brugt som en effektiv form for fysisk aktivitet siden oldtiden. Olympiske og romerske soldater brugte calisthenicsøvelser, såsom push-ups, sit-ups og stjernespring, for at træne deres kroppe til top fysisk tilstand. Selv uden adgang til udendørs træningsudstyr af høj kvalitet, som er tilgængeligt i dag, ville atleter opnå fremragende resultater fra calisthenicstræning.


Fordele ved udendørs calisthenicsudstyr

Forbedrer den overordnede styrke: KOMPANs street workout-udstyr er designet til at blive brugt til et væld af calisthenicsøvelser, hvilket giver en velafrundet træning, der understøtter muskeludvikling. Traditionel vægtbaseret træning fokuserer på isolerede øvelser, der træner ét sæt muskler ad gangen. Men street workouts har ofte sammensatte calisthenicsbevægelser, der aktiverer forskellige muskler samtidigt. Resultatet er en effektiv helkropstræning, der kan forbedre den generelle styrke.

Forbedrer udholdenhed: Ud over at understøtte muskelstyrke er udendørs træningsudstyr fantastisk til udholdenhed. Split squats og box jumps er blot to af de mange højintensive øvelser, der kan udføres ved brug af udendørs street workout-udstyr. Disse hjertepumpende bevægelser er en fantastisk måde at få brugerne ind i deres toptræningszone og hjælper med at forbedre udholdenhed.

Forbedrer koordination: Calisthenicstræning kræver en stor mængde kommunikation mellem kroppen og hjernen. Hver sammensat bevægelse udført ved hjælp af calisthenicsudstyr affyrer en række triggere til brugerens centralnervesystem, som derefter signalerer muskler, sener og ledbånd til at reagere i en bestemt rækkefølge. Hvor effektivt kroppen koordinerer disse signaler vil afgøre, hvor vellykket øvelsen er. Ligesom styrke og udholdenhed forbedres koordinationen, jo mere du arbejder på det. street workout-udstyr giver brugerne en sjov og udfordrende måde at udvikle disse færdigheder på.

Inviterer til sociale relationer: Den stigende popularitet af calisthenics betyder, at offentlige fitnessområder med street workout-udstyr ofte tiltrækker store mængder mennesker. Til gengæld bliver disse fitnessområder et knudepunkt for samfundsengagement. Brugere kan udfordre hinanden til street workout-konkurrencer - især hvis pladsen har en indbygget timer - og generelt presse hinanden til at arbejde lidt hårdere. Installation af udendørs træningsudstyr er en fantastisk måde at bringe ligesindede sammen og skabe nye relationer.

 

Hvem kan bruge calisthenicsudstyr?

Udendørs træningsudstyr tilbyder en alsidig træning for brugere på alle fitnessniveauer. Dog er det nødvendigt med et vist niveau af træningsviden for at bruge udstyret effektivt. Amatørmotionister kender muligvis ikke det fulde omfang af øvelser, der tilbydes af offentlige street workout-udstyr, hvorimod mere erfarne atleter sandsynligvis vil forstå, hvordan man opnår en effektiv helkropstræning. KOMPAN takler denne udfordring ved at levere interaktive skilte, der viser en bred vifte af øvelser, som kan udføres på udstyret. For at yde yderligere støtte har vi også en GRATIS Sport & Fitness app, som viser animerede eksempler på, hvordan øvelserne udføres. Tilsammen gør disse funktioner calisthenics-udstyr tilgængeligt for både begyndere og professionelle.

 

Hvorfor vælge KOMPANs street workout-udstyr?

Slidstærke materialer: Vi forstår, at installationen af et permanent udendørs fitnesscenter er en stor investering, og som sådan skal produkterne kunne modstå tiden. KOMPANs calisthenicsudstyr er bygget med kraftigt trykstøbt aluminium og varmgalvaniseret stål for at give en robust base, der modstår elementerne og tungt brug, hvilket gør det perfekt til udendørs miljøer. For at give ro i sindet har vi livstidsgaranti på vores varmgalvanisering. Ved inspektions og vedligeholdelse står vores dedikerede team også klar til at sikre, at dit udstyr forbliver egnet til brug, efterhånden som tiden går.

Bygget til sikkerhed: Når du træner i et indendørs fitnesscenter, står uddannede fagfolk klar til at overvåge og vedligeholde et sikkert fitnessmiljø. Derimod er udendørs fitnesssteder frit tilgængelige for offentligheden uden opsyn. På grund af dette er det afgørende, at udendørs træningsudstyr er sikkert også for uøvede brugere. Sikkerhed er i højsædet for KOMPAN, og alle produkter er i overensstemmelse med alle gældende standarder for permanent installeret, frit tilgængeligt udendørs fitnessudstyr. Når du installerer KOMPANs udendørs calisthenicsudstyr, kan du være sikker på, at de produkter, du har valgt, er sikre og egnede til formålet.

GRATIS Fitness App: Det smukke ved et udendørs fitnesscenter er, at alle kan få adgang til siden, uanset om de er nye i fitnessverdenen eller erfarne eksperter. Udendørs calisthenicsudstyr kan dog være ret skræmmende for begyndere, som måske ikke forstår, hvordan man bruger produktet for den bedste effekt. KOMPANs Fitness app er her for at ændre dette. Vores frit tilgængelige app giver træningsdemonstrationer på øvelser, guider brugerne gennem bevægelserne og hjælper dem med at opnå en effektiv træning. Appen kan tilgås via QR-koderne på alle KOMPAN fitnessprodukter eller downloades fra App Store eller Google Play.

 

KOMPAN udendørs fitnessudstyr

Ønsker du at installere em udendørs fitnessplads? Uanset om du er på jagt efter udendørs træningsudstyr, styrketræningsudstyr eller endda udendørs forhindringsbaner for voksne, er KOMPANs ekspertteam klar til at hjælpe.


Brug for vejledning?

Vi har over 50 års erfaring, og vil være med dig hele vejen igennem projektet.