Street Workout & Calisthenics


Udendørs træningsredskaber med fokus på fri bevægelighed

Fri bevægelighed og træning udelukkende med kropsvægt på udendørs træningsudstyr er populær og især blandt unge. Betegnelsen er street workout og calisthenics hvor man træner og anvender sin kropsstyrke til at udøve bevægelser, som minder om gymnastik og crossfit. Da øvelserne tager udgangspunkt i egen kropsvægt, kan alle være med. De erfarne udøvere kan samtidigt udfordre sig selv med mere avancerede øvelser af højere sværhedsgrad.

Street workout bygger på en række klassiske øvelser med kropsvægt. Lige fra pull ups til rows i suspension trainers. På nogle af træningsstationerne er der tilføjet kettle bells med forskellig vægt, som åbner op for endnu flere øvelser, der styrker både over- og underkrop.


Calisthenics bliver mere og mere populær blandt den unge generation. Træningsformen, som bygger på en lang række gymnastiske øvelser, kræver styrke, mobilitet og smidighed. Calisthenics er let tilgængeligt og kræver ikke alverdens avancerede træningsudstyr og vægte. Den kræver blot timer og tålmodighed.

Vores street workout og calisthenics redskaber fås i en lang række størrelser og kombinationer, som imødekommer alle øvelser og behov. Udstyret er gennemtestet og utroligt holdbart, så det kan stå imod vind og vejr igennem mange år.

Herunder kan du se vores enkeltstående produkter og bud på samlede løsninger. Tag endelig fat i os, så vi kan skabe den bedste løsning sammen.


Brug for vejledning?

Vi har næsten 50 års erfaring, og vil være med dig hele vejen igennem projektet.