Square Capitan, Frankrig

En legeplads der fortæller historien om Paris

En legeplads der fortæller historien om Paris

Latinerkvarteret er en historisk bydel i Paris og der er især en stolthed omkring den lokale og idylliske park med en 2000 år gammel romersk arena. På denne unikke placering ønskede man at skabe et opholdsrum for børnefamilier med en temalegeplads med respekt for de gamle arkitektoniske omgivelser.

Resultatet blev netop en tematiseret legeplads der passer perfekt ind i omgivelserne. De naturlige farver og specielle legeelementer inspirerer børn til at fordybe sig i den forhistoriske romertid mens de leger. Det er et ideelt sted for børn og deres familier at opholde sig.

 

En sjov historietime

En sjov historietime

På legepladsen er der noget for alle aldre og den er fyldt med legeværdi. Legetårnet med de mange elementer der vare venter på at blive udforsket er især sjov for børn i daginstitutionsalderen. Ved jorden er der forskellige områder med legepaneler der udvikler deres forståelse af årsag og virkning samt musik. Børnene udfordres når de krydser den U-formede netbro og det kilder i maven når de rutsjer ned ad rutsjebanen eller ad brandmandsstangen.

De ældre børn elsker edderkoppenettet, hvor de kan klatre, svinge, hoppe og balancere. Her er der plads til mange børn på en gang hvilket tilskynder social leg og nye venskaber skabes. En anden sjov klatreudfordring er BLOQX-elementerne. Her udvikles muskelstyrke og krydskoordination.

Her er garanti for sjov!

Kognitiv

Fysisk

Social-emotionel

KOMPAN_180919_PARIS_6123.jpg

Capitan_Horizontal_2.jpg

Capitan_Horizontal_1.jpg

Kompans sortiment gør det muligt at vælge legeredskaber og legestrukturer ud fra lige netop det tema man ønsker.

Stéphane Andreone

Landskabs- og Legepladsansvarlig, Paris

Brug for vejledning?

Vi har over 50 års erfaring, og vil være med dig hele vejen igennem projektet.