Bevar formen, mobiliteten og sundheden

Med mobilitets- og rehabiliteringstræning 

Fysisk mobilitet er afgørende for os alle igennem hele livet. Hvis vi ikke vil begrænses, er det vigtigt, at vi træner både krop og sjæl. 

Stay Fit er designet til at understøtte en aktiv og sund alderdom og give adgang til udendørs genoptræning i det offentlige rum.

Med mobilitets- og rehabiliteringstræning 

TestingAbilities.png

TEST AF MOTORISKE EVNER 

Denne station er designet med rejse-sætte-sig-testen og TUG-testen (Timed Up and Go) for øje. Gelænderet i midten og det runde håndtag ved vendepunktet giver ekstra tryghed og støtte, hvis det er nødvendigt.

PreventFalling.png

FOREBYGGER FALD

Overfladeudfordringen er designet til at forebygge fald og giver ældre en tryg og sikker mulighed for at øve sig på at gå på de overflader og forhindringer, de støder på i hverdagen.

GoodBalance.png

GOD BALANCE OG STÆRKE ANKLER

De fire vakleenheder ved balancestationen har forskellige sværhedsgrader. De fire stationer er placeret i en ring, hvilket inviterer til socialt samvær.

Bevar formen, mobiliteten og sundheden

Stay Fit

Stay Fit serien består af forskellige træningsstationer, som alle træner grundlæggende færdigheder. Alle stationer er inspireret af aktiviteter og forhindringer, du møder i det daglige. Det er vigtigt at udbygge grundlæggende livsfærdigheder i alle livets faser, hvilket gør Stay Fit relevant for alle brugergrupper.

 

Kom sikkert med bussen

Balancebrættet træner brugerens reaktion og balance på ustabile overflader. I hverdagen kan man for eksempel møde ustabile overflader på bussen, eller når det er glat udenfor.

 

Op og ned ad trappen 

Trapper kan være vanskelige for ældre mennesker. Derfor er det vigtigt at træne sikker gang på trapper. Trappeudfordringen kan fås i forskellige sværhedsgrader. Hældningen varierer i de forskellige sværhedsgrader, hvilket også gælder den mængde af støtte, brugeren får fra støttegelænderet.

Bygget til udendørs brug 

Stay Fit serien er bygget på vores gennemtestede kerneplatform.

  • Stolperne er forgalvaniseret og pulverlakeret. 
  • Gelænderne er varmgalvaniserede og har en vægtykkelse på 2 mm, hvilket gør dem ekstremt stærke og modstandsdygtige over for hærværk og rust. 
  • Serien er TÜV-certificeret.
Bevar formen, mobiliteten og sundheden