Street Workout & Calisthenics opdateringer

Inspireret af eksperter - designet til fitnessentusiaster 

Street Workout og Calisthenics bliver stadig mere og mere populært.

Træningsformen stiger i popularitet hos især de unge, hvilket skaber et behov for udstyr til street workout og calisthenics i skoler, parker og rundt omkring i bymiljøet.

Vores nye løsninger inden for street workout & calisthenics tilbyder talrige aktiviteter i én samlet konstruktion, samtidig med at de fylder meget lidt og nemt passer ind i områder, hvor pladsoptimering er vigtig.

Nye funktioner til brugerne

FSW_GripBar.png

 Optimeret greb

Stængerne er 32 mm tykke, hvilket sikrer det bedst mulige greb. Stangen er af ren stål og i et konisk design, hvilket giver stangen dens styrke. 

FSW_WidePullUpBar.png

Ekstra brede Pull-Up Bars

De 138 cm brede stænger er designet til at give masser af plads til dynamiske øvelser og sidelæns øvelser, såsom 'typewriter pull-ups'. 

Nye løsninger

1. Den ultimative træning med kropsvægt 

10 forskellige træningsstationer i én. Denne kombinationspakke byder på en overlegen Street Workout og Calisthenics-oplevelse med elementer, der er designet til at slippe brugernes kreativitet løs.

2. Kompakt kombinationspakke 

Syv træningsstationer i én på maks. 41 m². Pakken indeholder både sit-up bænk med hældning, parallelle barrer, push-up bar, bænkpres med hældning, ribber, pull-up station og en stang til f.eks. øvelsen 'human flag'.

3. Human flag-ribber

Den ultimative Street Workout og Calisthenics-øvelse. Ribberne er designet til at inspirere til denne imponerende øvelse, der trodser tyngdekraften.

4. Tre parallelle barrer 

Når der tilføjes en tredje barre, kan to personer lave den samme øvelse ansigt til ansigt. Barrerne er ekstra høje, så der er plads til at lave dips med udstrakte ben og til mere eksplosive øvelser.

NewStreetWorkoutSolutions.png