StuyTown Fitness & aktivitetsplads

StuyTown, Manhattan, New York City

Aktivering af New York City med innovativt udendørs fitnessplads

Hvordan imødekommes forskellige behov hos en pensionist, en studerende, og en arbejdende mor? Hos Stuyvesant Town i den sydøstlige del af Manhattan i New York gøres det igennem en udendørs fitnessplads.

StuyTown ønskede at modernisere deres udendørs fællesområde for at aktivere borgere i alle aldre. 

Et asfaltbelagt område, der tidligere blev brugt til rulleskøjtehockey, blev således forvandlet til en moderne udendørs fitnessplads.  

Se resultatet i nedenstående video. 

StuyTown Magnetic Bells

Styrk dit selvværd

Motion og frisk luft er en fast ingrediens i den universelle opskrift på velvære. Med målrettethed og engagement kan du komme i form i et fitnesscenter. Men i fitnesscenteret vil du gå glip af det ene aspekt, der med stor sandsynlighed vil give dig en følelse af glæde og velvære – nemlig naturen. Solen der varmer din ryg, en let brise der leger med dit hår - selv en forfriskende regn kan give dig mere livsenergi og glæde. 

Tag ikke blot vores ord for det. Hør det selv fra borgerne i StuyTown! 

StuyTown Squat

Designet til at modernisere samfundet

StuyTown Fitnessplads kombinerer nyt innovativt udstyr med de mest populære fitnessaktiviteter for at skabe en udendørs aktivitetsplads, der motiverer og udfordrer alle aldersgrupper og færdighedsniveauer. 

Pladsen er inddelt i fire zoner, som hver især har fokus på specifikke aktiviteter med mulighed for lav eller høj intensitet. En løbebane på 800 meter omringer de fire zoner, og fuldender aktivitetspladsen. 

Cross træning, cardio, styrketræning, og forhindringsbanetræning er alt sammen aktiviteter der gør det muligt for folk at udvikle deres balanceevner, muskelstyrke og udholdenhed i en helkropstræningssession.

Det er ikke bare et sted, hvor folk kommer for at træne individuelt. Det er også et sted, hvor de kan mødes og samles med venner og familie, og samtidig styrke fællesskabet i lokalsamfundet.

3 måneder efter installationen af anlægget blev der lavet en undersøgelse af effekten for den nye tilgang til opmuntring af en aktiv livsstil. Resultaterne samlet over 6 dages observation og 161 interview er nu tilgængeligt for dig i en 16-siders GRATIS fitness rapport.

>>Gå til Fitness Undersøgelse (in English)

Fysisk

Social-emotionel

StuyTown Fitness Playground

Et attraktivt sted at bo

StuyTown er en lille landsbyoase i midten af New York City, der kombinerer følelsen af et hyggeligt nabolag med moderne og bymæssige goder. Da borgerne efterspurgte et udendørs fitnessområde, stod det klart for ledelsesteamet, at de skulle levere noget, der både var visuelt attraktivt og funktionelt for en bred brugergruppe. Rekreative fritidsfaciliteter er nemlig afgørende for borgernes velvære. 

Fitnesspladsen er den perfekte løsning med dets universelle design og relevans for alle demografiske grupper. 

Lær mere om StuyTown’s vision fra deres CEO, Rick Hayduk, i nedenstående video. 

Eller besøg hjemmesiden for StuyTown HER

Suspension Trainers

Din krop er designet til bevægelse

Denne form for udendørs fitnessplads indeholder så mange muligheder. Folk kan træne op til en forhindringsbanekonkurrence, lave gymnastik og generel fitnesstræning, eller hygge sig med familie og venner mens de er fysisk aktive. Udstyret er en kombination af simpelt design og funktionalitet, og er dermed intuitivt og fysisk udfordrende at anvende på samme tid. Du kan få hjælp til at komme i gang ved at følge instruktionsskiltene eller benytte dig af en træningsapp.  

Lær mere om udendørs fitness og dets fordele i dette interview med Sarah Pierce, fitness direktør for Oval Fitness.

StuyTown Fitness Design

Et unikt design i New York

Ideen bag fitnesspladsen var at samle så meget udstyr som muligt på et begrænset areal, og dermed maksimere pladsens funktionalitet for en bred gruppe af borgere. Kombinationen af traditionelt fitnessudstyr, såsom en stationær cykel, med nye innovative løsninger muliggør både individuel- og gruppetræning, hvilket har åbnet op for en ny og social træningsform.

I denne video kan du lære mere om designet fra arkitekten bag det, Gail Wittwer-Laird, landskabsarkitekt for Starr Whitehouse.   

Udendørs fitnessudstyr har eksisteret længe, men ikke på samme niveau som denne fitnessplads, organiserings- og designmæssigt. 

Gail Wittwer-Laird

Landskabsarkitekt 

Starr Whitehouse

Brug for vejledning?

Vi har over 50 års erfaring, og vil være med dig hele vejen igennem projektet.