Bæredygtighed

Vi holder af børn. Vi interesserer os for deres fremtid. Lad os lege grønt.

For at få en lysere fremtid stopper vi aldrig med at undersøge måder hvorpå vi kan reducere vores aftryk på miljøet.

  • Ved insourcing bliver alt gjort for at bruge helt bæredygtige ressourcer eller råmaterialer, der genereres gennem genanvendt affald.
  • Ved fremstilling af redskaber bliver den meget lille portion affald, vi har, genbrugt. På vores legepladser er 100 % sikre produkter målet og første prioritet.

 

SIKRE MATERIALEOVERFLADER

En fantastisk legeplads spiller sammen med børn, og børn rører, hopper, rutsjer, sparker og måske endda kysser eller slikker legepladsen. Derfor skal alle overflader være sikre. Vi går ud over de krævede udendørs legepladsstandarder og overholder også legetøjsstandarden EN 71-3 for Migration af visse elementer.

BÆREDYGTIGT TRÆ

Robinietræer er blandt de mest frodige træer. Det er stærkt og vokser hurtigt, og derfor det perfekte materiale til vores træprodukter.

Vores robinieforsyninger kommer fra lande i Europa fra plantager og naturskov under ansvarlig bæredygtig skovforvaltning.

Vi tilbyder også andre træsorter, der er FSC®-certificeret.

INTET SPILD

På værkstedet er materialeforbruget optimeret og resterne bliver genbrugt. For eksempel er udskæringsprocessen af paneler computergenereret for at minimere rester.

Ved enhver udskæring af plast samles og genanvendes alt savsmuld.

GENBRUGT PLASTIK

KOMPANs EcoCoreTM-panel, der er lavet af lag af HDPE, bliver brugt på mange måder på legepladser og udendørs fitnessområder som for eksempel sider, tage og sæder.

Det er et meget holdbart og miljøvenligt panel, der ikke kun kan genanvendes efter brug, men også består af en kerne produceret af 100 % genanvendt kontrolleret materiale.

CSR RAPPORT

KOMPAN støtter de ti principper i FN's Global Compact inden for miljø, klima, samfund, menneskerettigheder og antikorruption.

I denne årlige rapport om vores fremskridt beskriver vi vores handlinger for at forbedre integrationen af Global Compact og dens principper kontinuerligt i vores forretningsstrategi, kultur og daglige drift.

Læs KOMPANs CSR-rapport her

GENANVENDT TRÆ

Kompositpaneler sammensat af træ og plastik bliver brugt til vores multisportsanlæg. De er lavet af genanvendt træ og HDPE.

Udover den grønne profil har panelet det samme udseende som træ. Det er meget holdbart og har aldrig brug for maling eller oliebehandling.