Slottet i Tallinn

Bygget til tårnernes by

Bygget til tårnernes by

Tallinn er Europas mest vedligeholdte middelalderby, og med sine mange slotte ønskede de noget, der matchede temaet i den estiske hovedstad. De fik et specialfremstillet 10 meter Robinia-slot fra KOMPAN. Slottet er det største KOMPAN Robinia-slot i verden og en virkelig bemærkelsesværdig legeplads, der passer perfekt ind i tårnenes by.

Det en stor succes for alle at se slottet komme til live, da størrelsen gjorde det umuligt at prøve at samle de forskellige elementer inde på fabrikken. Derfor måtte det store puslespil vente, indtil byggeprocessen i Tallinn startede.

En legeplads der blæser både børn og forældre omkuld!

En legeplads der blæser både børn og forældre omkuld!

Både forældre og børn bliver blæst omkuld af slottet med sin enorme størrelse og mange muligheder for timevis af leg. Den har mange forskellige elementer, som gør det muligt for børn i forskellige aldre at lege på den. Slottet indbyder til dramatisk leg, hvor unge riddere og prinsesser kan invadere slottet ved hjælp af rappelle eller klatrenet, der fører op til tårnet. Når de helt til tops, venter der en mavekildende tur ned ad den store rutsjebane! Slottet udfordrer fysiske færdigheder som krydskoordination, balance og rumlig bevidsthed. Social-emotionelle færdigheder understøttes også gennem leg, såsom samarbejde og sprogudvikling.

 

Kognitiv

Kreativ

Fysisk

Social-emotionel

tallinn-castle,-horizontal-1.jpg

tallinn-castle,-horizontal-2.jpg

tallinn-castle,-horizontal-3.jpg

Vi ønskede at skabe noget stort og unikt, og noget som man ikke har set før. 

Merle Karro-Kalberg 

Landskabsarkitekt 

Brug for vejledning?

Vi har over 50 års erfaring, og vil være med dig hele vejen igennem projektet.