Fitness i Taman Jurong Park

Sportsrådet inspirerer Singapores indbyggere til en sundere og gladere livsstil

Sportsrådet inspirerer Singapores indbyggere til en sundere og gladere livsstil

Ved et boligkompleks på Yung Ho Road er det udendørs fitnessområde et politisk initiativ der har til formål at inspirere folk i samfundet til at være mere aktive. Sportsrådet i Singapore ønskede at skabe et sted for bevægelse og motion som var tilgængeligt for alle mennesker uanset alder og træningsniveau.

Området, på størrelse med en tennisbane, kan let rumme 20 personer ad gangen. Singapore er det 3. tættest befolkede land i verden, så det aktive uderum er afgørende for samfundets sundhed. Det udendørs fitnessudstyr tilbyder en lang række forskellige øvelser og uendelige muligheder.

Det passer til alle

Det passer til alle

I Taman Jurong Park er der tre store udendørs træningsstrukturer, suspension trainers, magnetic bells og pull up barer. Mellem strukturerne er der steps, en træningsbænk og en cross trainer til kardiotræning.

KOMPAN Cross Systems tilbyder mere end 20 øvelser pr. struktur, og alle øvelser er skalerbare så de passer til alle niveauer. De store skilte som viser og beskriver øvelserne giver en god brugeroplevelse. Den medfølgende app viser brugerne en animation af øvelserne og hjælper brugerne skabe en personlig træning baseret på deres individuelle behov.

Fysisk

Social-emotionel

træning i Singapore

Kompan-fitness-singapore-4.jpg

Du kan lave cirkeltræning, intervaltræning og holdtræning. Og det bedste er, at der er mange som kan træne på samme tid.

Maverick Saravanamuthu

Personlig træner

Brug for vejledning?

Vi har over 50 års erfaring, og vil være med dig hele vejen igennem projektet.