MATERIALER

...og andre specifikationer

FLEXOTOP™ ECO er fremstillet på stedet af to lag støbt gummi, der er lagt oven på hinanden. Det nederste lag, basen, giver stødabsorberingen. Tykkelsen af dette lag er tilpasset faldhøjden (CFH), der kræves til legepladser eller fitnessområder. Det øverste lag er ca. 10-15 mm tykt og beskytter den stødabsorberende base mod slid. Det er her forskellige farver bruges til at skabe en lang række grafiske designs og udtryk.

 

NEDERSTE LAG 

Basen består af 100 % genanvendt gummi. Materialet er PAH-frit i henhold til REACH. Al gummi rengøres grundigt for at fjerne eventuelle urenheder, inden det behandles. Hovedmaterialet i dette lag kaldes FLEXOBASE, og granulatstørrelsen er ca. 2-6 mm. Dette lag er bundet sammen af en PU-binder.

 

ØVERSTE LAG

Det øverste lag består af specielt fremstillet Premium EPDM-granulat. Uforarbejdet polymer-indhold er over 21 % og mere end 24 farver samt flere blandinger er tilgængelige. Dette lag er også bundet sammen af en PU-binder. Til toplaget bruges en granulatstørrelse på 1-3,5 mm. Denne granulatstørrelse giver overfladen en fremragende visuel effekt og flot finish.

 

Download ark med tekniske specifikationer for FLEXOTOP™ ECO

Download ark med tekniske specifikationer for kanter til FLEXOTOP™ ECO

 

FALDHØJDER

Når man installerer legepladsudstyr, skal overfladernes samlede tykkelse opfylde kravene til faldhøjderne. Sikkerhed står øverst på listen hos KOMPAN og vi overholder samt overgår altid disse krav.

FLEXOTOP™ ECO er testet i overensstemmelse med EN1177:2018 og EN1176:2017 af TÜV.

CFH-scheme_1060x400.jpg

UNDERLAG

FLEXOTOP™ ECO kan installeres på både bundne og ubundne underlag. Specifikke krav gælder dog i begge tilfælde for at undgå dræningsproblemer eller permanent deformation.

Kravene til de forskellige underlagstyper, der kan bruges, er specificieret i FLEXOTOP™ ECO Specifikationsark for Underlag. Download det ved at klikke på linket herunder.

Underlaget skal være beton eller asfalt hvis kun øverste lag skal installeres.

 

Download FLEXOTOP™ ECO Specifikationsark for Underlag