Træhuset i Aura

I hjertet af Farvernes By

I hjertet af Farvernes By

Verdens første legeplads blev placeret i et industrielt boligområde for at genoplive og opmuntre dens arbejdere og beboere. I det helt nye og farverige område, Aura, var rækkefølgen omvendt. Her blev den imponerende og farverige legestruktur monteret for at lokke folk til området. Hver weekend tiltrak legepladsen flere tusinder potentielle tilflyttere som var yderst interesseret og som kunne se potentialet i et allerede veletableret boligområde.

Området er det første i Australien som skal udformes og opføres efter de højeste miljø- og bæredygtighedsstandarder i verden. Legepladsens tema er inspireret af naturen og af byen.

Bygget til at imponere

Bygget til at imponere

Ligesom KOMPAN, blev legepladsen med træhuset i Aura skabt ved at observere børnenes leg. Denne legeplads er inspireret af legen og miljøet i træer og skove hvor børn elsker at udfordre sig selv. Designet er helt unikt og mange af komponenter i strukturen er fleksible og kan tilpasses. Netbroen, rutsjebanerne, klatrenettet og balancerebet er en perfekt blanding af redskaber for børn som skal udvikle sig og finde deres grænser, uden at gå på kompromis med sikkerheden.

Kognitiv

Kreativ

Fysisk

Social-emotionel

Aura_inside_newsize2.jpg

Aura_Fullsite220percent.jpg

De elsker rebbroerne. Jeg tror det er udfordringen og højden der gør det til en sjov legeplads.

Shaun Egan

Designansvarlig, Place Design Group

De elsker rebbroerne. Jeg tror det er udfordringen og højden der gør det til en sjov legeplads.

Brug for vejledning?

Vi har over 50 års erfaring, og vil være med dig hele vejen igennem projektet.