Tree Top Walk

Tree Top Walk

Et træhus højt over jorden

Vi husker alle, hvor sjovt det var at lege i et træhus højt oppe i det store træ, da vi var børn. Vi kunne hygge os og lege i timevis på dette fantastiske sted, hvor vi kunne holde udkig og være sikre på, at ingen voksen ville vove sig op. 

Det er lige præcis dét, Tree Top Walk kan give nutidens børn!

Tree Top Walk er fyldt med udfordrende legeaktiviteter. Børnene kan klatre op ad stammen på samme måde som egernet og mærke følelsen af at have opnået noget stort, når de klatrer op til sikkerheden i træhuset.

I og mellem legehusene er man så højt oppe, at det kan være en smule skræmmende at kigge ned. Det er en af tingene som gør Tree Top Walk så sjovt for børn.

Tree Top Walk-konstruktionen er et imponerende syn. Den tiltrækker sig opmærksomhed fra alle, der kommer forbi – børn såvel som voksne. Facaderne i ægte robinietræ giver konstruktionen et neutralt og naturligt udtryk, så den passer ind i naturområder eller skiller sig ud i byen. 

 

Treetop_sammensat.jpg

Tree Top Walk

Det skræddersyede bliver standarden

En kunde fra Queensland, Australien ville kreere et unikt landemærke og legeplads for den nyligt etablerede by, Aura. Inspireret af en lokal højtid i den del af queensland med en masse gamle træer, kom kunden på ideen at brænge glæden, ved at klatre op til trækronerne, til børnene i Aura. 

Drømmen var at skabe strukturer så høje som træer og rekreere glæden af at lege i et træhus, som mange voksne husker med glade minder fra deres barndom. Målet var at udfordre børnene og give dem en skræmmende, dog sikker, oplevelse af at lege i et træhus placeret højt oppe i trækronerne.

 

Vi tog helt klart imod råd fra KOMPAN omkring fun-faktoren. Børnene elsker rutsjebanerne. Og rebgangen. Jeg tror at det er det skræmmende. Det er det der giver det sjove!

Shaun Egan

Design leder på Aura Playground Project

Relaterede nyheder