Truchtersheim, France

Et sundt lokalsamfund har brug for et sundt hjerte

Intet samler mennesker som sport og motion. Truchtersheim i Frankrig har flere registrerede atleter end indbyggere. Deres nye udendørs fitness- og sportsområde er en stor attraktion for alle beboere og besøgende. Børn kommer for at finde venner, mens de er aktive, mens mange seniorer er vendt tilbage til en aktiv livsstil på grund af det brugervenlige udstyr.

I weekenderne er området fyldt med unge mennesker, der dyrker Street Workout. Lokalsamfundet har skabt et område, hvor beboerne samles gennem sport og motion. Det er et sted, hvor fremmede bliver bekendte, og bekendte bliver venner. Dette udendørs sport- og fitnessområde beviser, at et sundt lokalsamfund har brug for et godt hjerte, og Truchtersheims banker for sport og motion i fællesskab.

Et aktivitetsområde for alle

COSMOS multibanen er en multisports-arena, som samtidigt er et samlingspunkt for sportsbegivenheder, med store muligheder for at se på og følge med. Hele konceptet bag området har lokket mange seniorer i Truchtersheim til at genoptage en aktiv livsstil. Træning for ældre hjælper med at forhindre livsstilssygdomme, det reducerer risikoen for at falde og hjælper med at bevare vigtige motoriske færdigheder. Generelt er området et samlingspunkt for mere end bare de lokale gennem træning.

Cross Training-systemet tilbyder en række øvelser til alle træningsniveauer. De parallelle stænger er gode til begyndere, der kan justere modstanden ved at hvile fødderne på de ydre nederste stænger. De innovative Magnetic Bells er utroligt smarte og tilbyder masser af varierede øvelser. På grund af det integrerede bremsesystem kan modstanden skaleres og er derfor passende til ethvert niveau.

Fysisk

Truchtersheim_HorizontalSection.jpg

I starten var de bare bekendte. Men efter vi har trænet sammen og udvekslet teknikker er vi blevet venner.

Florian Graessel

Indbygger

Truchtersheim

Truchtersheim, Frankrig

Truchtersheim, Bas-Rhin 67370, Frankrig