Tucker Familiepark, Australien

GIVER VÆRDI TIL LOKALOMRÅDET

GIVER VÆRDI TIL LOKALOMRÅDET

Familie og lokalsamfund er to vigtige og værdifulde parametre som skal til for at skabe et godt fællesskab. Det anerkendte byudviklerne allerede inden de satte arkitekterne i gang med at designe den nye by i Queensland, Australien. I første omgang lød planerne for Brentwood Forest ikke kun på en legeplads, men et centralt samlingssted for hele lokalsamfundet. Resultatet er derfor blevet en legeplads og et udendørs fitness område i forbindelse med hinanden, så alle kan få glæde af faciliteterne og hinandens samværd når der leges og trænes.

Ved at skabe et centralt samlingssted i lokalområdet som dette, tilføres værdi for byplanlæggerne og borgerne, og det tiltrækker tilmed familier til den nyetablerede by.

Leg for alle aldre

Leg for alle aldre

Barndommen varer ikke for evigt, men dem som står bag udviklingen af Brentwood Forest har fundet ud af, at lysten til at lege ikke forsvinder med alderen! De voksne som holder øje med deres børn på legepladsen kan ikke modstå lysten til selv at prøve - især den imponerende rutsjebane!

For børn er leg en kombination af sjov, spænding og af at skubbe til sine grænser. Designerne hos KOMPAN prøver kontant at udfordre dem uden at gå på kompromis med sikkerheden. Det 10 meter høje COROCORDTM Quad Cube klatretårn med rutsjebaner til hver side har vist sig at lokke alle aldersgrupper til legepladsen.

Fysisk

Social-emotionel

Kognitiv

Kreativ

Tucker Family Park, horizontal section 2.jpg

Tucker Family Park, horizontal section 1.jpg

Tucker Family Park, horizontal section 3.jpg

Tucker Familiepark, Australien

Et sundt samfund er et aktivt samfund

Byudviklerne og arkitekterne bag udviklingen af Brentwood Forest bemærkede de etablerede fællesskaber og deres umiddelbare og spontane lyst til at bevæge sig og træne i det fri. De benyttede straks muligheden for at imødegå den naturlige efterspørgsel ved at inkludere KOMPANs fitnessredskaber i byplanlægningen.

Træningsudstyret, som blandt andet indeholder magnetic bells, pull up barer, parallelle barer, suspension trainers og steps, tiltrak hurtigt opmærksomhed fra borgerne. Faciliteterne har nu massevis af brugere og det bliver brugt fra morgen til aften.

Imens børnene leger på legepladsen få meter derfra, bruger forældrene tiden på at at få trænet på og omkring træningsredskaberne.

Det har bragt lokalsamfundet sammen. Vi har fået fantastisk feedback på alle faciliteterne i parken og det er et fantastisk samlingssted for hele lokalsamfundet.

Peter MacLeod

Udviklingschef, AVID Property Group

Det har bragt lokalsamfundet sammen. Vi har fået fantastisk feedback på alle faciliteterne i parken og det er et fantastisk samlingssted for hele lokalsamfundet.

Brug for vejledning?

Vi har over 50 års erfaring, og vil være med dig hele vejen igennem projektet.