Varkaus aktivitetsområde

En oase i industribyen Varkaus

En oase i industribyen Varkaus

Det nye aktivitetsområde, der optræder som en oase i den industrielle by Varkaus, skaber et sted for motion og socialt samvær for alle borgere i lokalsamfundet. Stedet er et initiativ, der har til formål at skabe et lokalt område, der inspirerer til en aktiv livsstil for beboere i alle aldre og på alle aktivitetsniveauer.

Ved at kombinere fitnessudstyr, en legeplads og udendørs møbler skaber stedet en optimal ramme for at bringe samfundet sammen. Det udendørs fitnessområde og legepladsen er integreret perfekt i den omgivende natur, og den sætter scenen for socialt samvær, mens du er aktiv. 

Nyt aktivitetsområde blev omdrejningspunktet i Varkaus

Nyt aktivitetsområde blev omdrejningspunktet i Varkaus

Det nye område tiltrækker folk fra hele samfundet og opfordrer beboerne til at være aktive i et socialt miljø. KOMPANs Kombination 3-struktur giver brugere i alle aldre den komplette street workout-oplevelse, der indeholder alle de elementer, der skal til for at træne hele kroppen. KOMPANs Suspension Trainer tilbyder ikke mindre end 49 forskellige øvelser, der gør det muligt at træne alle muskelgrupper.

Stedet er et vidunderligt område, hvor hele familien kan tilbringe tid sammen. Mens de voksne træner, kan børnene udforske legepladsen med den store Medite netramme. Medite tilbyder en vild klatreoplevelse og hjælper med at udvikle vigtige motoriske færdigheder som balance og kropskoordination.

 

Kognitiv

Fysisk

Social-emotionel

Varkaus_horizontal.jpg

Der kan meget vel være 150 til 200 mennekser i det her område.

Marko Kukkonen

Sport og service manager

Varkaus Kommune

Brug for vejledning?

Vi har over 50 års erfaring, og vil være med dig hele vejen igennem projektet.