Verdens 50 sejeste steder inkluderer to KOMPAN legepladser

TIME Magazine’s ungdomsredaktion, TIME for Kids, har udvalgt de 50 sejeste steder i verden. Listen,

TIME Magazine’s ungdomsredaktion, TIME for Kids, har udvalgt de 50 sejeste steder i verden. Listen, der blev udarbejdet af unge læsere fra hele verden, inkluderer katedralen Notre Dame, Apollo Space Center og to legepladser af KOMPAN. Kriterierne for at komme på den udvalgte liste var kvalitet, originalitet, bæredygtighed, tilgængelighed og mest af alt sjov.

Artists at Play i Seattle, Washington

Beliggende ved siden af to af Seattles mest ikoniske strukturer, Space Needle og Museum of Pop Culture, var legepladsen designet til at smelte sammen med og komplementere dem visuelt og til øret.

I samarbejde med KOMPAN og de lokale partnere, Highwire, brugte den kreative gruppe Artists at Play, der gør musik til leg, Corocord Sky Walk og Spacenettet som de dominerende trækplastre til at ændre området fra bare at bestå af asfalt til at være en interaktiv legeplads.

Se mere på TIME Magazine's hjemmeside

Samlingsstedet i Tulsa, Oklahoma

I Tulsa, Oklahoma, er Samlingsstedet ("Gathering Place") en 100 hektar stor park bygget ud fra visionen om at give byen et inkluderende og naturligt uderum. Udover at være på listen over verdens sejeste steder blev parken også placeret i top ti af nye attraktioner af læserne af USA Today.

KOMPAN's bidrag inkluderer "himmelhulerne" og en spændende COROCORD Sky Walk. Fra højt over træerne får de eventyrlystne i alle aldre et overblik over parken og over Arkansas-floden.

Se mere på TIME Magazine's hjemmeside

 

Bragt til live af KOMPAN Design Studio

KOMPAN Design Studio er der, hvor kundens ideer og ønsker realiseres. Der arbejdes med nye og innovative funktioner, og designteamet skaber unikke legepladser, der reflekterer miljøet, de er i. Teamet forvandler eventyr til en kunst og udfordringer til leg.

Verdens 50 sejeste steder inkluderer to KOMPAN legepladser

COR10330_view_skywalk.jpg

COR10330_Climbing.jpg

Relaterede nyheder