Vores løfte

Leg er en del af menneskets natur. Når vi er børn, leger vi for at have det sjovt, lære, socialisere og være fysisk aktive. Når vi bliver ældre, er det i bund og grund det samme – leg er nøglen til et langt og lykkeligt liv.

Gennem vores opfindelser har vi sat nye globale standarder for måder at lege på og tilstræbt os på at skabe verdens bedste legeplads og de bedste løsninger til sport og fitness.

Det gør vi, fordi vi har en passion for at skabe sundere og gladere samfund ved at inspirere mennesker i hele verden til at lege mere.

Vi gør det på KOMPANs måde, hvor produktudvikling er baseret på grundig forskning, omfattende brugerinddragelse og tæt samarbejde med eksperter gennem vores KOMPAN Play Institute. Derefter skræddersyr vi de rigtige produkter efter de specifikke bruger- og kundekrav. Det skaber produkter, der motiverer folk i alle aldre og med forskellige færdigheder til at lege mere, være mere fysisk aktive og lære og socialisere mere – samtidig med de har det sjovt.

Vi går aldrig på kompromis med sikkerheden, og vores valg af materialer af højeste kvalitet skaber ekstremt holdbare løsninger, der holder længe i al slags vejr. Vi er også opmærksomme på, at vores design skal være smukke – både i sig selv og for at komplementere deres arkitektoniske og naturlige omgivelser.

I dag ændrer digitale teknologier den måde, hvorpå vi lever vores liv. Dette indbefatter hvorfor, hvordan og hvor vi leger og er fysisk aktive som individer, familier og lokalsamfund. Vi tager ansvar for at drive denne forandring, som vi altid har gjort – for hele tiden at gå forrest i branchen og genopfinde leg til alles fordel.

Kom og leg!