Waldkraiburg, Tyskland

En legeplads for alle aldersgrupper

En legeplads for alle aldersgrupper

Da boligforeningen Stadtbau Waldkraiburg i den bayerske by Waldkraiburg skulle designe deres udeområder og etablere en legeplads ved boligkomplekset, var de allerede tidligt i processen enige om, at en legeplads skulle være mere end bare en legeplads. Det skulle være et sted, hvor alle kunne mødes, uanset deres evner. Gennem et samarbejde med KOMPAN udarbejdede boligforeningen en løsning, der gav plads til socialisering med engagerende aktiviteter for alle aldre på robust legepladsudstyr, der er modstandsdygtigt over for hærværk. Kombinationen af HDPE-plader og galvaniseret stål betyder ikke kun, at legepladsen ser flot ud, men medvirker også til at holde omkostningerne nede, herunder udgifterne til vedligeholdelse.

Nu, hvor legepladsen er taget i brug, er Thomas Irgmeier fra Waldkraiburgs kommunale bygningsmyndighed glad for, at løsningen har levet op til forventningerne.

"Vi er utrolig tilfredse med KOMPANS løsning, og det er fantastisk givende at se, at både børn og ældre besøger legepladsen, når de har fri," siger han.

En legeplads for alle aldersgrupper

En legeplads for alle aldersgrupper

Et sted, hvor folk i alle aldre kan mødes, være aktive og indgå i socialt samvær

Fysisk

Social-emotionel

Kognitiv

"Vi er utrolig tilfredse med KOMPANS løsning, og det er fantastisk givende at se, at både børn og ældre besøger legepladsen, når de har fri."

Thomas Irgmeier

Waldkraiburgs kommunale bygningsmyndighed

Brug for vejledning?

Vi har over 50 års erfaring, og vil være med dig hele vejen igennem projektet.