Webinarer: Leg & Fitness – Hvordan skabes succesfulde uderum?

Eksperter i leg og udendørs fitness afholder webinarer med fokus på hvordan man skaber optimale legepladser og udendørs fitnessområder. Webinarerne afholdes på engelsk og emnerne ses herunder. Tilmeld dig et eller flere og bliv inspireret til jeres næste projekt.

WebinarNaturePlay.jpg

Nature Play – Importance and Design

Mandag d. 18. maj, kl. 19:00 - Tilmeld dig her

Onsdag d. 20. maj, kl. 15:00 - Tilmeld dig her

Nature Deficit Disorder er en betegnelse som på dansk kan oversættes til naturmangel eller mangel på natur. Dette oplever mange børn og voksne som vokser op og bor i byer over hele verden.

Deltag i dette webinar og hør mere om de naturlige oplevelser børn har behov for for at udvikle sig, fordelene ved naturen og ikke mindst nogle fascinerende referencer med naturlige legemiljøer hvor legeredskaberne komplimenterer omgivelserne.

Varighed: 60 min.

Præsenteres af Dr. Suzanne Quinn og Jeanette Fich Jespersen

 

TeenWebinar.jpg

6 Tips To Increase T(w)een Physical Activity With Play

Onsdag d. 20. maj, kl. 19:00 - Tilmeld dig her

Onsdag d. 27. maj, kl. 15:00 - Tilmeld dig her

På verdensplan opfylder kun ca. 23 % af alle 11-17 årige minimumsanbefalingerne for fysisk aktivitet. Dette er ikke optimalt og slet ikke fordi tweens og teenagere gentagne gange giver udtryk for, at de kan lide at lege og være fysisk aktive. De kan lide udendørs leg og legeområder, så længe designet passer til dem og ikke kun de yngste.

Deltag i dette webinar og få indsigt og evidens i leg for teenagere. Få tilmed seks tips til at skabe legende og fysiske aktivitetsområder for børn i alderen 10+ år.

Varighed: 45 min.

Præsenteres af Jeanette Fich Jespersen

 

InclusiveWebinar.jpg

6 Tips For Designing Inclusive Playgrounds

Tirsdag d. 2. juni, kl. 19:00 - Tilmeld dig her

Torsdag d. 4. juni, kl. 15:00 - Tilmeld dig her

Hvordan kan samfundet på bedste vis imødekomme leg for børn og familier med handicap uden uforholdsmæssige omkostninger? Hvordan kan samfundet imødekomme børns behov for spænding og fysisk aktivitet på legepladser uden at udelukke brugere med handicap?

Deltag i dette webinar for at få svar og for at få seks tips til at tænke leg for alle ind i dit næste legepladsprojekt.

Varighed: 45 min.

Præsenteres af Jeanette Fich Jespersen

 

EarlyChildWebinar.jpg

10 Tips For Active Early Childhood Playgrounds

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

180 minutter fysisk, ikke-stillesidende aktivitet om dagen. Dette er den nye minimumsanbefaling fra Verdenssundhedsorganisationen (WHO) for børn under 5 år. Anbefalingen beskriver også leg som den vigtigste fysiske aktivitet for småbørn.

Deltag i dette webinar og få 10 tips til at tiltrække, fastholde og udvikle børn ved at lave aktivitetsinspirerende legepladsdesign for børn i alderen 1-5 år.

Varighed: 45 min.

Præsenteres af Jeanette Fich Jespersen

OutdoorFitnessWebinar.jpg

How To Create Great Outdoor Fitness Spaces

Tirsdag d. 19 maj, kl. 15:00 - Tilmeld dig her

Tirsdag d. 19 maj, kl. 19:00 - Tilmeld dig her

Udendørs fitness har gennemgået en enorm udvikling, siden det blev introduceret i 00'erne. Tusinder af udendørs fitnessområder er blevet etableret. Nogle placeringer bruges godt og aktiverer brugerne, men alligevel bruges de fleste områder for lidt.

Til dette webinar vil du høre om, hvad der skal overvejes, når man planlægger et fitnessområde i det offentlige rum, og hvordan man kan etablere et fitnessområde som vil blive brugt af mennesker i alle aldre og evner.

Varighed: 45 min.

Præsenteres af Rob Boogmans

 

KDSWebinar.jpg

Get Inspiration For Your Next Unique Playground Design

Tirsdag d. 26 maj, kl.15:00 - Tilmeld dig her

Onsdag d. 27 maj, kl. 19:00 - Tilmeld dig her

Næsten alle områder har en unik historie, unikke omgivelser eller unikke brugere. En skole ønsker måske en legeskulptur der symboliserer visdom og læring. Et lokalsamfund ønsker måske, at deres legeskulptur skal fortælle en historie om samfundet som forbinder generationerne.

Tre designere og arkitekter fra KOMPAN Design Studio giver inspiration og ideer til, hvordan vi kan hjælpe dig med at designe et unikt vartegn med masser af leg og som imponerer og begejstrer.

Varighed: 45 min.

Præsenteres af Nikolaj Maj Bentsen, Samantha Jeffrey og Sophie Lambert

 

MakeHealthAvailableWebinar.jpg

Make Health Available to Prevent Future Disease

Onsdag d. 3. juni, kl. 15:00 - Tilmeld dig her

Torsdag d. 4. juni, kl. 19:00 - Tilmeld dig her

Udendørs fitness har mange fordele sammenlignet med traditionel indendørs fitness. Især hvis man ønsker at øge fokus på den generelle folkesundhed og formindske overførslen af sygdomme.

Deltag i dette webinar og hør mere om fordelene ved udendørs fitness og hvad en investering i udendørs fitness kan gør for samfundets sundhed.

Varighed: 45 min.

Præsenteres af Morten Zacho

 

SchoolAgeWebinar.jpg

10 Tips For Physical Activity In School Age Playgrounds

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Mindst 60 minutters fysisk aktivitet om dagen for børn i alderen 6-12 år. Og den primære fysiske aktivitet er leg. Det er anbefalingen fra Verdenssundhedsorganisationen (WHO). De fleste 6-12 årige kæmper for at opfylde dette minimumskrav.

Deltag i dette webinar og få 10 tips til at give dit næste legepladsprojekt en unik tiltrækningskraft og fastholdelsesevne for børn i alderen 6-12 år.

Varighed: 45 min.

Præsenteres af Jeanette Fich Jespersen

BusinessWebinar.jpg

How to Improve Your Business Towards Families

Mandag d. 25. maj, kl. 15:00 - Tilmeld dig her

Er familier et vigtigt segment i din virksomhed? Tiltrækning og fastholdelse af familier kan være en kritisk succesfaktor for dig og din virksomhed. Forskning viser, at design af faciliteter er nøglen til at fastholde børnefamilier, få dem til at købe mere og give bedre anmeldelser.

Deltag i dette webinar og hør mere om hvorfor en legeplads er en rentabel investering, og hvordan du kan sikre dig, at den øger omsætningen i din butik, café, restaurant eller anden virksomhed med fokus på børn.

Varighed: 45 min.

Præsenteres af Alexandre Reynaud

 

SafetyWebinar.jpg

Importance of Product Safety for Outdoor Play and Fitness

Torsdag d. 28. maj, kl. 15:00 - Tilmeld dig her

Børn elsker at blive udfordret, men hvad med sikkerheden? Spørgsmålene er mange; Kan risikoen på legepladsen være positiv? Hvem har ansvaret i tilfælde af uheld? Hvad er en certificering?

Deltag i dette webinar og få en forståelse af sikkerhedsstandarder for udendørs lege- og fitnessredskaber, og hvorfor certificerede redskaber gør en stor forskel. Webinaret har særligt fokus på de europæiske sikkerhedsstandarder.

Varighed: 45 min.

Præsenteres af Joan Pedersen

 

CrossTWebinar.jpg

Get People Active With Effective Outdoor Fitness

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Til dette webinar vil du høre om forskellen mellem effektiv og ineffektiv udendørs træningsudstyr, og hvorfor KOMPANs nye træningskoncept til cardio-træning øger brugernes engagement, fysiske aktivitet og sundhed.

Varighed: 45 min.

Præsenteres af Morten Zacho og Rob Boogmans

 

ActiveAgeingWebinar.jpg

Tips On Promoting Active Ageing In The Outdoors

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Når man bliver ældre, oplever man fysiologisk tilbagegang, og øget risiko for livstilssygdomme og faldulykker. Dette kan dog i vid udstrækning udsættes eller reduceres gennem træning.

Til dette webinar vil du høre om, hvad de nyeste studier fortæller om en sund aldring, hvorfor seniorer skal tages i betragtning når du planlægger offentlige aktivitetsområder, og hvad der skal overvejes når du planlægger et træningsområder for ældre.

Varighed: 45 min.

Præsenteres af Morten Zacho og Rob Boogmans

 

 

Lær eksperterne at kende

 

JeanetteKPI.png

Jeanette Fich Jespersen

Head of KOMPAN Play Institute

Jeanette har 20 års erfaring med forskning og udvikling af leg og legepladser, og har været engageret i adskillige internationale konferencer om børnevenlig byudvikling. Hun har skrevet mange hvidbøger og forskningsartikler om især inkluderende og universelt design, leg og børns udvikling og ret til leg i en globaliseret verden.

Jeanette er kandidat i filosofi og har undervisnings- og forskningserfaring fra universiteter og colleges i Tyskland og Danmark. Hun er næstformand i European Network for Child Friendly Cities. Hun er næstformand i The International Play Association i Danmark. Hun er medlem af ekspertpanelet på Syddansk Universitets Centre for Sports and Learning.

 

MortenKFI.png

Morten Zacho

Senior Manager, KOMPAN Fitness Institute

Morten er Teaching Associate Professor på Syddansk Universitet på Instituttet for Idræt og Biomekanik.

Han er også ansvarlig for KOMPAN Fitness Institute med stort fokus på at implementere viden, trends, videnskabelig forskning og funktionelle tests i forbindelse med udviklingen af innovative udendørs fitnessredskaber.

Tidligere har Morten arbejdet ved internationalt anerkendte forskningsinstitutioner og har været medforfatter på 17 fagfællebedømte videnskabelige publikationer.

 

RobKFI.png 

Rob Boogmans

Sales Director, KOMPAN Fitness

Rob er uddannet fysioterapeut og personlig træner, og han har mere end 20 års erfaring med fitness.

Han har været en pioner inden for udendørs fitness siden 2008, da han grundlagde Standing-Strong Outdoor Fitness. Standing-Strong var den første virksomhed, der introducerede justerbar og funktionel træning i det udendørs miljø. I 2010 var Standing-Strong markedsleder inden for udendørs fitness i Benelux og havde flere patenterede løsninger.

I 2014 blev Standing-Strong overtaget af KOMPAN, og i 2015 sluttede Rob sig til KOMPAN for at starte KOMPAN Fitness Institute og udvikle de nye udendørs fitnessredskaber. Siden 2015 har KOMPAN etableret mere end 1.000 nye udendørs fitnessområder og og er bredt anerkendt som den mest innovative og professionelle leverandør af udendørs fitness.

 

NikolajPI.png

Nikolaj Maj Bentsen

Chief Designer, KOMPAN Product Innovation

Nikolaj har en kandidat i arkitektur med speciale i industrielt design. Han har arbejdet inden for industielt design og udviklet en bred vifte af redskaber i mere end 20 år. Nikolaj kom til KOMPAN i 2013 og har siden være ansvarlig for en lang række redskaber inden for leg og udendørs fitness. For nylig har Nikolaj være engageret i udviklingen af KOMPAN Design Studio.

 

SamanthaKDS.png

Samantha Jeffrey

Head of Product Solution Team, KOMPAN Design Studio in Berlin

Samantha har en MA i Design of Playing and Learning, og hun har arbejdet som industriel designer. I mere end 11 år har hendes største fokus været legepladsdesign i Europa, USA og Australien. Samantha leder designteamet som konstant udvikler nye kreative måder at realisere og skabe skræddersyede legepladser baseret på KOMPANs rebløsninger.

 

SophieKDS.png

Sophie Lambert

Custom Designer, KOMPAN Design Studio

Sophie er uddannet civilingeniør specialiseret i produktudvikling. Da hun begyndte hos KOMPAN arbejdede hun med at udvikle nye aktiviteteer og nye produktlinjer, men hun er nu en af de kreative hoveder, der designer skræddersyede legepladser baseret på KOMPANs GIANTS Legetårne. Målet er altid at designe skræddersyede og tematiserede legepladser som motiverer til leg og udvikling hos børn.

 

AlexandreKCS.png

Alexandre Reynaud

Deputy Managing Director, KOMPAN Commercial Systems

Alexandre har en kandidat i økonomi med speciale i International Business og har arbejdet inden for legepladsindustrien i mere end 15 år. Efter sin ansættelse i KOMPAN i 2009 har han være ansvarlig for mange forskellige slags projekter inden for detailbranchen.

 

JoanSafety.png

Joan Pedersen

Product Safety Manager, KOMPAN

Medlem af ASTM udvalget for ASTM F1487.

Medlem af den danske arbejdsgruppe til udvikling EN1176 og andre relaterede standarder.

Joan er uddannet maskiningeniør og har flere års erfaring inden for maskinindustrien. Efter at have tilsluttet sig KOMPANs ingeniørteam i 1996, tog hun gradvist mere produktsikkerhedsansvar. Siden 2003 har hun være ansvarlig for KOMPANs produktsikkerhed, som involverer produktevaluering, test, certificering, træning og support hertil.

Related News